Dupa ce Sony s-au laudat cu cat de bine merge Spider-Man pe PS5, apar si primele zvonuri despre Spider-Man 2. Povestea din sequel se va invarti in jurul lui Venom, iar Spidey va avea si versiunea costumului negru.

Black-Suit fanmade (sursa: HN Entertainment)

Urmatoarele informatii au fost postate pe Reddit de utilizatorul throwawayquarantine8. In prezent, contul este sters cu tot cu postarea cu pricina. Exista insa o alta postare veche de o luna a altui utilizator: UtopianThrowaway90. Numele asemanatoare sugereaza ca este una si aceeasi persoana, povestea din spate fiind ca acesta are o sursa prin Insomniac Games, developerii primului Spider-Man, care ii furnizeaza informatii.

Pe 17 aprilie a avut loc o video-conferinta pe Zoom intre dezvoltatorii jocului, iar throwawayquarantine8 spunea ca sursa sa a fost prezenta. In postare apareau informatii detaliate despre poveste si gameplay, deci SPOILER ALERT. De asemenea, informatiile pot fi pure speculatii sau minciuni, Reddit nu este intotdeauna cea mai credibila sursa.

Gameplay

Jucatorii vor putea schimba pe versiunea neagra a costumului oricand vor. Ba mai mult, se spune ca fiecare costum din joc va avea propria versiune de simbiot. Primul joc avea 42 de costume, asa ca idee. In garderoba din Spider-Man 2 se vor intoarce costumele advanced si Sam-Raimi. Costumul negru va avea propriul skill-tree si il va face pe Peter agresiv in combat, focusat mai mult pe ofensiva decat pe dodge.

Avanced Suit-Sam Raimi Suit Comparison

Vremea din joc va varia mai mult decat in primul entry, fiind prezente 7 stari. Printrea acestea se numara ninsoare usoara/abundenta si ploaie usoara. Ninsoarea se va aseza gradual pe costumul lui Spidey si vor ramane urme de pasi in zapada de la el, cat si de la alti NPCs.

Statuia Libertatii va putea fi traversata complet. Queens si Brooklyn vor avea mecanici noi care sa faciliteze miscarea printre cladiri la latitudini mici.

Sequel-ul aduce varietate si la micile misiuni din New York, printre care salvarea angajatilor sau a muncitorilor din cladiri si schele, sau sa aduci unui copil balonul pierdut (referinta la jocul Spider-Man 2 din 2004, care pana la aparitia noii versiuni pe PS4, avea cel mai bun sistem de web-swinging).

Poveste si Personaje

Peter si MJ lucreaza la Daily Bugle, iar J. Jonah Jameson se intoarce si el acolo dupa ce podcast-ul sau n-a facut fata d.p.d.v. financiar.

Cum e deja traditie, Peter gaseste simbiotul (Proto-Venom) pe strada si se contopeste cu el. Eddie Brock va juca un rol important in poveste, fiind Venom. Apare si Norman Osborn, caruia i se face introducerea pentru a deveni Green Goblin. Harry Osborn insa, dupa ce este vindecat de boala si spitalizat, este pastrat pentru titluri Spider-Man viitoare.

Mysterio este inca o data confirmat, boss-fight-ul cu el decurgand la Statuia Libertatii (sounds epic).

In side-mission-uri vor aparea Daredevil si Human Torch din Fantastic Four. Acesta din urma te va provoca la curse prin New York, cum o facea in subapreciatul Ultimate Spiderman.

Miles Morales, „noul Spidey”, va avea cateva scene dedicate in care va putea fi controlat alaturi de costume speciale.

Se pare ca vom avea iar parte de DLC-uri copioase, fiecare concentrandu-se pe cate un villain: Morbius, Carnage si Wraith.

Filmul Morbius (2021) cu Jared Leto ca actor principal

Release Date

Din cauza Coronavirusului, jocul va fi anuntat undeva pe la sfarsitul verii, in loc de inceputul acesteia, cum era planificat. Evident, in functie de evolutia pandemiei, anuntul poate suferi din nou modificari.

Cat despre data lansarii propriu-zise, nu stim decat ca va fi in 2021, de sarbatori, fiind PS5 exclusive (macar atat puteam deduce si fara leak-uri).

Similar Articles

2 thoughts on “Zvonuri despre Spider-Man 2 pe PS5

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.