ZyXEL, Internetul şi reţeaua electrică. Am mai discutat despre un echipament care face acest lucru posibil şi se pare că nu ne oprim aici. De ce să nu adăugăm un modul WiFi şi să ne bucurăm de Internet aproape peste tot?

ZyXEL s-au mai jucat cu ideea de reţea prin intermediul prizelor de curent şi se pare că inginerii lor care se ocupă de dezvoltare nu s-au oprit aici. Astăzi au lansat un nou model din seria PLA – PLA4231 – model care încorporează şi un modul wireless.

Octavian Oancea, Country Manager pentru ZyXEL Romania a declarat:

„PLA4231 este echipamentul pe care toți utilizatorii aflați în dificultate în privința conexiunii Internet din interiorul casei l-au așteptat. Noul model reprezintă cea mai eficientă soluție integrată de extindere a acoperirii Internet în interiorul casei, dar și pentru zone adiacente care nu pot fi accesate decât prin instalarea unui dispozitiv wireless”.

Nu ştiu ce reprezintă „dificultate în privinţa conexiunii la Internet” pentru ZyXEL în anul 2013 însă acest gadget este binevenit dacă ne uităm la diversitatea gadgeturilor de pe piaţă.

Conform  ZyXEL PLA4231 încorporează tehnologii ce asigură viteze de până la 500 Mpbs plus QoS pentru a asigura un streaming audio-video HD ok. Deşi eu sunt sceptic, ZyXEL ne promit şi jocuri multiplayer sau navigare Web simultan. 

De asemenea avem şi un buton WPS pentru crearea unei reţele securizate rapid.

Detalii legate de preţ şi disponibilitate nu avem, momentan.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.