Electronic Arts vrea sa transforme Battlefield 1 intr-o platforma competitiva

Written by  // 06 December 2016 //
(2 votes)
  Electronic Arts vrea sa transforme Battlefield 1 intr-o platforma competitiva
  Dupa 6 sezone de ESL One la Battlefield 4, Electronic Arts vor sa aduca o doza de eSports si pentru noul lor titlu din franciza.

   

  Si nu este doar o aberatie a cuiva, declaratia vine chiar de la seful responsabil de departamentul de competitie al Electronic Arts - Peter Moore.

  Moore a declarat la Conferinta Anuala de Tehnologie din Pheonix, Arizona, urmatoarele: "Am urmarit asta [scena crescatoare de eSports] cu interes in ultimii ani, si am decis in ultimele 6 luni ca este timpul sa investim in acest domeniu, dar nu doar pe propriile noastre platforme, ci veti vedea franciza inclusa intr-o mare liga [ESL cel mai probabil, avand in vedere vechile lor colaborari pentru Battlefield 4]. De asemenea, urmarim sa dezvoltam noi game mode-uri competitive ca parte din franciza."

  Unii spun ca jocurile franciza Battlefield nu vor putea fi jucate niciodata la un nivel inalt competitiv, intrucat doar jocurile "arcade-ish" s-au dovedit a fi iubite de jucatori si public. Si cam asta e si adevarul, Overwatch, CS:GO, League of Legends - sunt toate jocuri arcade-ish de la miscarea caracterelor pana la felul in care se folosesc armele acestora. La Battlefield lucrurile stau foarte diferit, acest tinzand mai multe spre realism fata de CS:GO, de exemplu.

  Ramane de vazut ce vor anunta EA referitor la asta in anul 2017.

  Last modified on Tuesday, 06 December 2016 18:29

  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Electronic Arts vrea sa transforme Battlefield 1 intr-o platforma competitiva