Da, aţi citit corect. În cadrul acestui concurs puteţi câştiga un premiu de la GIGABYTE ce te pune în mişcare. Deşi eu nu am reuşit să găsesc nicio legătură între o bicicleta şi un producător de plăci de bază, poate reuşiţi voi şi ne spune-ţi într-un comentariu.

Oricum, tema concursului este alta.

Pentru a participa la tragerea la sorţi ce vă aduce o bicicletă de oraş Merida FB-230 va trebui să căutaţi în articolele noastre cu plăci de bază un logo al producătorului de plăci de bază GIGABYTE.

bike2Exemplu de logo aveţi mai jos aşa că intraţi din meniul de mai sus în secţiunea hardware reviews si căutaţi logo-ul GIGABYTE.

Premiul are o valoare de aproximativ 1000 Lei şi asta însemană că predarea lui se va face doar personal la sediul GIGABYTE din Bucureşti.

Concursul începe astăzi  15 octombrie şi se termină pe data de 22 octombrie la ora 23:59. Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 24 octombrie la sediul GIGABYTE şi va fi filmată. Câştigătorul va fi contactat telefonic.

După ce găsiţi logo-ul va trebui să trimiteţi un mail la adresa concurs@wasd.ro în care să scrieţi link-ul către pagina ce conţine logo-ul şi să completaţi datele voastre personale precum mai jos.

 

logo_Powered_GBT

*exemplu logo

 

Nume şi prenume:

Vârstă:

Serie BI/CI:

Nr. telefon:

*datele personale sunt folosite strict pentru identificarea şi contactarea participanţilor şi vor fi şterse după temrinarea concursului.

Toate câmpurile de mai sus sunt obligatorii. Necompletarea unuia dintre ele duce la excluderea din concurs.

 

Update 25.10.2012

Am fost la GIGABYTE la birou şi am extras câştigătorul. Mai jos aveţi clipul din care aflaţi cine a câştigat bicicleta.

În descrierea clipului pe Youtube aveţi link către extragerea publică de pe random.org.

 

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.