Aşa cum v-am obişnuit, dăm iar nişte key-uri de jocuri. De data asta e vorba de un titlu pe care îl şi folosim în articolele pentru plăci video pentru teste.

Ce? Ştiaţi asta deja? Foarte bine pentru că vă va fi uşor să participaţi.

So, ca să participaţi trebuie să luaţi secţiunea 3D la disecat şi să vedeţi în care articole am rulat STALKER Call of Pripyat. Dar fiind un concurs în parteneriat cu AMD ne vom rezuma doar la articolele ce au ca subiect principal GPU-urile produse de ei.

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să aveţi username la noi pe forum şi să îmi trimiteţi mesaj privat mie(Fulger) tot pe forum. Cei ce vor răspunde corect vor intra în tragerea la sorţi.

Mesajul trebuie să conţină subiectul „concurs stalker” iar in interiorul mesajului trebuie să doar treceţi numărul de articole de plăci video cu GPU AMD pe care noi am rulat benchmark-ul STALKER Call of Pripyat.

Nu vor fi luate în considerare decât mesajele care conţin subiectul de mai sus.

 

link pentru înregistrare username – dacă cumva nu primiţi rapid e-mailul de activare al contului pe forum, lăsaţi un comentariu aici în articol cu username-ul ales de voi şi îl vom activa noi manual. De asemenea, verificaţi şi folderul junk/spam, e posibil să ajungă direct acolo.

link către profilul meu (Fulger) pentru a-mi trimite mesaj privat.

 

Data limită la care vă puteţi înscrie este 8 octombrie 2010.

Câştigătorii vor fi contactaţi prin e-mail în data de 9 octombrie şi au la dispoziţie 7 zile pentru a-şi revendica premiul. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre câştigători nu vor răspunde în termen de 7 zile de la expedierea e-mailului, vor fi extraşi alţi concurenţi.

Succes!

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Câştigătorii sunt:

halapenioz

whitecaval

ceva

VIPER

ZoRaN

SamuraiJack

alexkid

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.