Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Iată că a mai trecut un an, plin de jocuri bune și tehnologii noi. Dar 2011 ne-a lăsat cu promisiuni și asteptări mari pentru 2012, care va fi un an plin. Parcă toată lumea se grăbește să lanseze jocurile până nu vine sfârșitul prezis de maiași și așteptat de cei prea creduli.

În cele ce urmează vă aşteaptă un mic teaser despre jocurile ce vor urma să apară: Diablo 3, Starcraft 2 Heart of the Swarm, Mass Effect 3, Max Payne 3, Borderlands 2, Hitman Absolution, Assassin’s Creed 3, Darksiders 2, Prototype 2, numai să avem timp să le jucăm pe toate ;).

Le vom menţiona cât de cât cronologic și ne concentrăm în mare parte pe PC; un joc de consolă va mai fi menționat ici-colo datorită notorietății și speranței că va ajunge pe PC.

Jocurile care vor vedea lumina zilei iarna aceasta (ianuarie și februarie) sunt:

King Arthur 2 – sequel la strategia King Arthur lansată în 2011. Povestea ne prezintă un decor întunecat, regatul este în pragul destrămării datorită conflictelor interne, iar Arthur încearcă din răsputeri să restabilească ordinea. Producătorii ne promit lupte la scară largă, boss-fights intense și diverse, animații îmbunătățite și un tutorial mai accesibil, totul pe 10 ianuarie.

Gotham City Impostors – un multiplayer fps în care fiecare jucător își creează personajul după pofta inimii, cu elemente de vestimentație, arme și gadget-uri variate, de la Batman, Joker și alții. Va fi disponibil din luna februarie.

The Spire – un fps imersiv care îmbină un decor misterios, cu un gameplay action-adventure combinat cu fps survival și puzzle-uri. Acțiunea are loc sub Antartica, într-un centru de cercetare subteran, pe care îl veți putea explora pe 2 februarie.

Realms of Ancient War – hack’n’slash ca pe vremuri, într-un ținut răvășit de război. Regatele oamenilor, elfilor și dwarf-ilor sunt prădate de bandiți în timp ce o nouă amenințare apare la orizont. Clasele din care veți putea alege sunt Warrior, Sorcerer și Rogue, iar jocul îl puteți parcurge singur sau cu un prieten în co-op. Va trebui să mai aveți răbdare până pe 2 februarie.

Kingdoms of Amalur: Reckoning – RPG publicat de EA și produs de Big Huge Games împrună cu 38 Studios. La development au mai participat lead designer-ul de la The Elder Scrolls 3 & 4, Ken Rolston, și scriitorul fantasy R.A. Salvatore. Toate acestea ne promit o poveste interesantă și sperăm că și un gameplay pe măsură. Cele 5 regiuni distincte și 4 rase jucabile cu 3 arbori de clase care includ 22 abilități per arbore ne promit o diversitate suficientă. Rămâne să vedem pe 7 februarie.

The Darkness 2 – continuă povestea din primul joc (care din păcate nu a fost și pe PC) despre Tommy, un fost asasin pentru mafie, care a fost posedat de întuneric și toată lumea s-a întors împotriva lui. Ne așteaptă un gameplay interesant: vom putea anihila adversarii în cele mai sângeroase moduri posibile prin intermediul celor două ajutoare „întunecate”. Tommy încearcă din răsputeri să nu se lase complet pradă întunericului și să își piardă ultima fărâmă de suflet care i-a rămas. Veți vedea dacă va reuși, începând cu 7 februarie.

Warhammer Online: Wrath of Heroes – Sânge. Luptă. Onoare. Trădare. Război. Moarte. Speranță. Credință. MMO. 7 februarie.

Counter-Strike: Global Offensive – eterna luptă între  teroriști și anti-teroriști revine, cu unele ajustări și îmbunătățiri, cândva în februarie. 

Depth – este un joc indie creat cu ajutorul UDK Toolset de la Epic Games. Este un fel de Splinter Cell subacvatic, dușmanii umani fiind transformați în viețuitoarele adâncurilor însetate de sânge. Este exclusiv multiplayer, iar o echipă va fi formată din scafandri și cealaltă din... rechini. Rechinii au o vedere slabă și bazată pe mișcare pentru a echilibra gameplay-ul. O să aveți ocazia să vă sfășiați prietenii sau să îi ucideţi cu harpoane cândva în februarie.

Syndicate – un fps plasat în viitor în care oamenii au implantate cipuri prin care anumite sindicate îi controlează dar le oferă facilități în schimb, iar fiecare sindicat dorește supremația pe piață. Cele mai eficiente arme ale lor sunt agenții care pot intra în oricine sau orice, asemănător cu The Matrix. Veți intra în pielea unui agent, într-o lume brutală și plină de răzbunare. Pe lângă armele tradiționale, agenții pot încetini timpul și se pot deplasa în voie în rețeaua de cipuri. Pare un joc interesant, deși este un remake după jocul cu același nume din 1993. Data de lansare este programată pentru 21 februarie.

Jocurile care ies ca nişte ghiocei cum se topește zăpada sunt:

Diablo 3 – unul dintre cele mai așteptate jocuri ale tuturor timpurilor se apropie cu pași mari. Nu știm exact când va fi lansat, dar Blizzard au spus că „este aproape gata” și „nu mai este mult” până își vor lansa capodopera.

Mass Effect 3 – toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare de când s-a terminat 2-ul. Ne vom lupta cu Reaper-ii cândva în luna martie, sperăm la început.

Test Drive: Ferrari – scoateți încălțămintea Puma de culoare roșie, care poartă marca faimoșilor producători de mașini exotice și să vă jucați cu ei în picioare. Pentru mulți va fi cea mai mare apropiere de volanul unui faimos bolid roșu. Vă puteți bucura de el în martie.

Max Payne 3 – a îmbătrânit, a chelit, a pus burtă. Marele detectiv a ajuns acum o epavă. Tras pe sfoară și aflat într-un loc străin, el trebuie să supraviețuiască folosindu-se de instincte și orice arme pe care poate pune mâna, totul pentru a afla adevărul. Aventura vă așteaptă din martie.

The Dark Eye: Demonicon – un RPG bazat pe o poveste întunecată și un gameplay dinamic. Lumea din Demonicon o puteți explora tot din martie.

Resident Evil: Operation Raccoon City – zombies and violence and zombies and violence and violence and violence and some more zombies. Și să nu uităm armele. Saga continuă din martie...

Black Death – mutant killer și survival într-un oraș lovit de un nor ciudat ce infectează locuitorii. Misiunea voastra este să salvați orașul de mutanți, și mai important, să nu deveniți unul. Lupta începe din martie.

Tribes: Ascend – un fps orientat exclusiv pe multiplayer, într-un decor futurist. Martie.

 Total War Shogun: Fall of the Samurai – imbrăcați hainele de strategi din luna martie.

Edge of Twilight – un 3rd person action- adventure, într-un decor steampunk postapocaliptic, care a fost separat în două tărâmuri, Noapte și Zi. Parcurgeți jocul ca și Lex, un vânător de recompense care se trezește prins într-un conflict dintre doua națiuni, care este singurul cu puterea de a trece între cele două tărâmuri. O poveste captivantă, perosnaje complexe, un gameplay plin de acțiune și o lume vie ne așteaptă să le cunoaștem și explorăm în luna martie.

Grim Dawn – creat de Iron Lore, părinții lui Titan Quest, Grim Dawn vrea să ducă mai departe formula de succes introdusă de Diablo. Vom vedea ce vor reuși, în luna martie.

Street Fighter X Tekken – două mari fighting games se întălnesc sub unul singur în luna martie. Bring it on!

Star Wolves 3: Ashes of Victory – urcați la bordul navei din martie, în al treilea joc din serie. Povestea continuă, grafica a fost îmbunătățită, și au fost aduse mici schimbări la gameplay, pe lângă navele, echipamentul și facțiunile noi.

Ridge Racer Unbounded – Mașini scumpe, curse extreme, viteze amețitoare, explozii și urmăriri. Toate ingredientele pentru un racing block-buster a la Hollywood. Cursa începe în martie.

Alan Wake – luptați împotriva întunericului și aflați secretele care se ascund peste tot în acest 3rd person thriller-survival din luna aprilie. Nu uitați să aveți baterii de rezervă pentru lanternă ;).

Prototype 2– Alex Mercer și-a pierdut umaniatea aproape în întregime, devenind mai mult monstru decât om. Intră în scenă un nou „erou”, sergentul James Heller. Singura dorință a lui Heller este să îl anihileze pe Mercer, acesta fiind responsabil de moartea familiei sale. Va reuși sau va fi consumat de Mercer? Luna aprilie vă va da răspunsul.

Game of Thrones – În aprilie, când frigul dispare de la noi, vă veți reaminti de el în acest RPG inspirat din serialul de succes cu același nume. Va trebui să vă găsiți curajul și determinarea pentru a apăra peretele și de a nu fugi de ororile care se ascund dincolo de el...

Aliens: Colonial Marines – Teroarea va atinge noi cote cu acest survival horror, pe care îl puteți juca cu unul sau mai mulți prieteni când nu mai aveți curaj singuri... Aveți ceea ce e nevoie pentru a îl juca noaptea și singuri? Și cu căști? Aflați în aprilie.

DiRT Showdown – urcați la volanul mașinilor cu sute de cai sub capotă și arătați miilor de spectatori de ce sunteți în stare, când începe spectacolul în luna mai.

Cam acestea sunt jocurile care stau să apară în sezonul iarnă-primăvară. Dacă vor interveni amânări sau ferească Bărbosu' ăl de sus anulări vom încerca să vă ţinem la curent.

Bineînţeles că acestea nu sunt singurele titluri care vor vedea lumina zilei anul acesta şi nici noi nu încheiem aici editorialul. Veţi putea citi partea a doua curând.

GL & HF!


Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.