Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ei dragii moşului, CeBIT 2011 a început ca de fiecare dată pe 1 martie, zi în care m-am trezit şi eu să mă teleportez acolo. Cum dispozitivul de teleportare provenea de la unul din partenerii noştrii, vom începe să vă prezentăm din minunăţiile expuse de ei.

Cum suntem gameri, am sortat toate lucrurile şi produsele care fac parte din seria ROG şi le-am inclus într-un articol în care vom discuta strict despre ele.

Voi începe să le prezint în ordinea în care le-am văzut şi vă anunţ de pe acum că mai sunt poze şi cu exponate ce nu vor fi la vânzare, adică ilustrări de condensatorii şi alte lucruri plăcute pentru ochi.

CeBIT 2011 - ASUS ROG

CeBIT 2011 - ASUS ROG

Dacă vă mai aduceţi aminte din articolele noastre despre plăcile video ce foloseau componente Super Alloy nu vă va fi greu să identificaţi obiectele de mai sus. Exponatele de deasupra au dimensiuni gigantice (faţă de cele reale) şi mi s-a părut o metodă bună de a evidenţia marketing gimmick-ul valabil pe 2011 pentru plăcile video.

 

ASUS Shuttle ROG Backpack

ASUS Shuttle ROG Backpack

Poate că vi se pare banal, e un rucsac, nimic mai mult, însă fanii ASUS sau deţinătorii de dispozitive portabile ASUS se vor bucura când acest rucsac va apărea pe piaţă. Din ce am înţeles de la o reprezentantă din standul ASUS, rucsacul va costa undeva în jurul sumei de 60 $.

 

ASUS RT-N57U şi ASUS RT-N66U

ASUS RT-N57U şi ASUS RT-N66U

ASUS RT-N57U şi ASUS RT-N66U

ASUS RT-N57U şi ASUS RT-N66U sunt două routere ce fac parte din seria ROG. Pare ciudat faptul că ASUS s-a gândit să lanseze şi reţelistică pentru gameri. Totuşi, din ce am discutat cu omul responsabil de aceste produse, cele două se aseamănă cu RT-N56U. Asta înseamnă cu vin echipate cu 32MB flash şi 1GB de memorie DDR2 şi suportă incredibila sumă de 300000 conexiuni. Am încercat să îmi dau seama la ce pot ajuta atât de multe conexiuni în cazul în care te joci şi nu am reuşit să ajung la o concluzie. Nici nenea de la stand nu a reuşit să mă lămurească mai mult decât că router-ul nu se blochează dacă "o arzi" pe torrenţi. L-am întrebat dacă vine cu o tonă de preset-uri de port forward-ing pentru jocuri şi mi-a răspuns că se va implementa. Acum nu ştiu ce să zic, dar router-ele, dacă facem abstracţie de faptul că vor costa foarte mulţi bani, sunt foarte interesante şi probabil cele mai bune din portofoliul ASUS.

 

ASUS GeForce GTX 580 Matrix

ASUS GeForce GTX 580 Matrix

ASUS GeForce GTX 580 Matrix

ASUS GeForce GTX 580 Matrix

ASUS GeForce GTX 580 Matrix

Ceea ce vedeţi deasupra se numeşte Matrix, iar GPU-ul care motorizează această placă video nu este altul decât GTX 580, cel mai puternic GPU al momentului. Cele 3 butoane ajută la reglarea voltajului şi la setarea ventilatorului la viteză maximă. Faptul că au inclus aceste butoane în PCB-ul plăcii nu fac altceva decât să faciliteze overclocking-ul, însă butonul care setează ventilatorul la 100% ne arată clar că această placă se adresează mai mult overclock-erilor decât gamerilor cu bani.

 

ASUS Vulcan ACN

ASUS Vulcan ACN

 ASUS Vulcan ACN

Căştile ASUS Vulcan nu erau expuse într-un loc anume, ci erau purtate de un tip, prin standul ASUS. Din cât am reuşit să mă înţeleg cu el, căştile ar avea difuzoare de 40 mm şi ar dispune de tehnologie Active Noice Cancellation. În mod clar, în Q2 când vor apărea, le vom testa.

 

ASUS Rampage III Black Edition

ASUS Rampage III Black Edition

Rampage III Black Edition este cea mai nouă şi cea mai tare placă de bază cu chipset X58 din portofoliul ASUS şi deşi nu se vede din poza pusă de mine, ea vine echipată cu o placă de reţea BigFoot Killer e2100 şi una de sunet Xonar capabilă să ofere o calitate audio similară plăcii Xense despre care George ne va povesti în zilele ce urmează.

Pentru entertainment, la standul ROG erau câţiva băieţi din AwardFabrik care overclock-au două sisteme şi ocazional puneau întrebări publicului pentru a le oferi diverse premii. Sistemele arată chiar cool şi atrag atenţia imediat în acel fundal negru al standului.

ASUS

ASUS

Ceea ce aţi văzut mai sus nu reprezintă toate produsele expuse de către ASUS. Vom reveni tot în cursul zilei de azi cu alt material care acoperă alte categorii de produse ASUS.


Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.