Fără doar şi poate, Razer este unul dintre cei mai renumiţi producători de periferice pentru gameri. Cum era de aşteptat, standul lor de la CeBIT era full şi deabia am reuşit să fac poze tastaturii TRON. Să nu vă mai zic ca tastaturii Anansi n-am reuşit să îi fac poze decât în vitrină, pentru că cea din stand era „călărită” de curioşi.

CeBIT 2011 - Razer

Razer Orca + Razer boothbabe = Razer love!

 

Avem fani TRON? Caracterele de pe taste sunt în spiritul filmului.

Da, cei care urăsc cifrele pot elimina acea parte a tastaturii. Mausul are un design bizar dar asta îi face pe cei de la Razer mai speciali.

Singurul mod în care am putut fotografia Anansi – prin vitrină. Layout-ul este cât se poate de familiar – remember Logitech anyone? – în ciuda tastelor multimedia poziţionate pe palm-rest.

Naga, World of Warcraft Cataclysm Edition. Arată bestial pur şi simplu.

Deşi nu m-am putut juca cu Switchblade, l-am spionat din afara vitrinei în timp ce rula câteva tech-demos. Ideea de modificare a layout-ului tastaturii în funcţie de ce conţinut se rulează este de departe cel mai inovator lucru din ultimii ani dar, am rămas cu gura căscată când am am pus ochii pe…

…Razer Sixense. Sixense este viziunea Razer asupra unui motion controller. Microsoft şi Sony au făcut primii paşi, acum e timpul ca profesioniştii să îşi arate skill-ul.

Nenea cu care am discutat la stand mânuia ca un adevărat pro cele două „stick-uri”. Tot el ne-a mai spus că va exista un DLC pentru Portal 2 care se va putea juca exclusiv cu Sisxense. Ideea de funcţionare e simplă: base-station-ul generază un câmp magnetic – nu vă speriaţi, e mai slab decît cel generat de un ucător de păr – care calculează poziţia şi orientarea controllerului în orice moment. Avantajele unei implementării cu câmp magnetic sunt, din câte am înţeles, latenţa mică, predicţia mişcărilor şi raza de acţiune.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.