Barnstorm Games au reusit sa scoata predecesorul spiritual al jocului pe care toata lumea l-a jucat cand pica internetul, sau cand vorbea mama la telefon. Pro Pinball Ultra este acum pe Steam Early Access dupa ce a fost finantat cu success pe Kickstarter. Este un joc care promite sa ofere experienta unui joc real de pinball.

Pro Pinball Ultra nu este doar un joc pinball, este din seria Timeshock, o foarte cunoscuta serie de jocuri pinball reale, din salile Arcade old-school.

Chiar daca noi nu am avut ocazia sa pasim in multe Arcade-uri, este foarte posibil sa fi jucat versiunea din 1997, Pro Pinball: Timeshock.

Premisa jocului este calatoria prin timp jucand pinball, iar creatorii jocului au incercat sa recreeze atat jocul in sine, cat si experienta pe care o ai.

UPnHnu5

Dat fiind faptul ca este Early Access, nu se poate numi review, pentru ca multe se pot schimba. Dar va pot zice ca din punct de vedere grafic si sonor, este absolut incredibil. Se vede ca au pus mult timp si suflet in crearea acestui joc pentru ca experienta vizuala si auditiva este mirifica. Atat muzica specifica erei in care ai calatorit cat si sunetele jocului in sine sunt foarte reale, iar luminiile si culoriile sunt delicios de vii.

XT2Rfd0

Din pacate nu stiu cum se misca un joc real de pinball, asa ca nu pot comenta cand vine vorba de fizica bilei si a paletelor, dar comparativ cu restul jocurilor, pare mai fin, mai real.

Si dupa cum ziceam, este Early Access, deci jocul are chichitele lui. De exemplu, nu exista buton sa iesi din joc singura metoda fiind mult iubitul Alt + F4. Cateodata paletele se blocheaza sau pur si simplu nu merg de la bun inceput. Cateodata nu porneste jocul, doar iti da Game Over instant. Dar nu este nimic ce cateva reporniri nu rezolva.

UNQkZQu

O chestie destul de ciudata este faptul ca dupa descarcarea initiala, pentru a juca trebuie sa downloadezi din nou ceva specific pentru rezolutia la care vrei sa-l rulezi.

KYAmaNI

Si ultima chestie de care am sa ma plang este spatiul negativ IMENS. Daca il pui pe tot ecranul, doar 30% este platforma in sine, iar restul este negru.

Costa $14.99, dar deocamdata nu merita. Este prea Early Access ca sa merite. Dar nu se stie ce va rasari in viitor.

Lasă un răspuns