Concluzii

Pretul placii video MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z este de aproximativ 3100 Lei si asta o face cu aproximativ 400 Lei mai scumpa decat varianta Armor. Din punctul meu de vedere diferenta de pret este justificata. Out of the box Gamin Z este net superioara variantei care respecta intocmai specificatiile.

In materie de overclocking, insa, ambele ajung in acelasi punct si devine greu sa justifici costul extra. Pana la urma overclocked ambele ofera acelasi nivel de performanta.

Este posibil ca pe varianta Armor sa fie folosite cipuri cu o calitate inferioara. Circulau la un moment dat zvonuri ca ar exista doua variante de cipuri RTX 2070, unele ieftine si unele scumpe. Am cam ignorat subiectul. Dar are logica in acest context ca cipurile mai slabe calitativ sa ajunga in placile care respecta specificatiile Nvidia.

Mai jos aveti graficele cu diferentele de performanta exprimate in procente. Este foarte interesant cum la Full HD aceasta placa overclocked este o varianta mai buna decat GTX 1080 Ti. Totusi, pe masura ce creste rezolutia 1080 Ti isi arata "coltii".

Nu se pune problema de facut upgrade de la GTX 1080 sau 1080 Ti. Este absurd. Bine, poate daca vrei tu neaparat sa vezi reflexiile in Battlefield V. Caci acesta este singurul joc ce ofera suport pentru asta. Si cine stie cata vreme va ramane singurul.

Ca produs, Gaming Z de la MSI este o placa misto. Este construita bine si overclocked performanta ei se indrepta spre RTX 2080. Ceea ce este chiar bine.

Ca pe vremuri cand luai un produs inferior si il overclock-ai si ajungeai la cel imediat superior.

Poate ca Gaming Z este usor cam scumpa, dar Armor daca ar fi la MSRP de 2499 ar merita din plin cumparata.

MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z 8G review | WASD

  • Poti cumpara MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z de la PC Garage la pretul de 3115 Lei

Great for gaming WASD Award

Pages ( 10 of 10 ): « Previous1 ... 89 10

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.