Galerie foto Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB

Aspectul Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB este agresiv si beefy insa nu devieaza de la designul specific placilor Gigabyte, pastrand aceeasi structura de baza pe care o cunoastem cu totii.

Racirea este elementul predominant in constructia placii. Acesta este compus din shield-ul cu cele 3 ventialtoare si radiatorul masiv. Ventilatoarele ating viteze de pana la 3000 RPM oferind un airflow optim. Radiatorul cu care este livrata placa contine 9 heat-pipe-uri distribuite uniform printre lamelele de aluminiu.

Privind placa pe verso observam faptul ca spre finalul placii back-plate-ul permite trecerea directa a aerului, tehnologie pe care Gigabyte au denumit-o „Screen – Cooling”. De asemenea se poate observa cu usurinta ca PCB-ul este mult mai scurt decat lungimea propriu-zisa a placii, cu precadere: placa are 28.6cm lungime, dintre care PCB-ul ocupa doar 21.5cm. Racirea supradimensionata este justificata in situatia acestei placi tinand cont de faptul ca TDP-ul maxim inregistart in timpul utilizarii se afla sub 270W.

Alimentarea placii se realizeaza prin intermediul a doua cuple PCI-E, una de 6 pini si una de 8 pini. Un aspect care mi s-a parut interesant este faptul ca aceste cuple de alimentare nu sunt lipite direct pe PCB-ul placii dupa cum am fost obisnuiti pana cum, ci sunt montate pe back-plate si conectate pe placa prin intermediul a doi conectori plati.

Pages ( 2 of 9 ): « Previous1 2 34 ... 9Next »

Leave a Reply

5 thoughts on “Review: Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB

  1. Performance as expected, dar au busit rau pretul. Cu cateva sute de lei mai putin ca pretul “estimat” pt 3080, pur si simplu nu merita. Undeva la 3000 lei ar fi sweet spot pt placa asta.

  2. Misto placa!
    Si misto review-ul detaliat si presarat cu parerile voastre personale. Sunt amuzante, dar adevarate.
    Pacat ca jegul de eMag strikes again cu preturi pentru idioti care n-au rabdare cateva luni. 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.