Cel mai important NDA al anului tocmai a expirat. Cel pentru unboxing. Asta dupa ce oricum aceste produse v-au fost flendurite prin fata ochilor prin toate prezentarile pe care le-a oferit AMD.

Asa ca, da. Avem voie sa scoatem, in mod public, din ambalajele lor cele doua placi Radeon RX 6800 si Radeon RX 6800 XT.

Si nu numai asta. Dar puteti sa vedeti si voi ce se afla in cutie. Acel mesaj care ar trebui sa ma atinga undeva. Dar nu ma atinge.

AMD Radeon RX 6800 & RX 6800 XT review | WASD

Mai jos cele doua placi. Si cutiile lor.

 

Galerie foto AMD Radeon RX 6800 XT

 

Galerie foto AMD Radeon RX 6800

 

Un alt unboxing de succes. Probabil voiau sa se laude cu ambalajul. Chiar e reusit comparativ cu cele din trecut.

Si placile sunt super misto. Foarte solide amandoua. Dar o sa revenim asupra lor cand soseste momentul. Deocamdata doar am scos placile din cutie (draci uscati, au plecat de mult).

Pentru specificatii am sa va rog sa intrati aici.

Miercuri revenim cu un review complet. Dar este posibil partea de ray tracing sa o lasam pentru un articol separat in care sa le punem head to head pe cele doua placi de la AMD, cu cele cateva placi reprezentative de la Nvidia. Vedem.

Irelevant daca intrec sau nu placile concurente de la Nvidia, important e sa le gasiti in stoc. Si sa nu se repete ceea ce ati vazut si voi la RTX 3080. Sau orice GPU din seria 3000 de la Nvidia.

Similar Articles

5 thoughts on “Unboxing: AMD Radeon RX 6800 & Radeon RX 6800 XT

  1. „Acel mesaj care ar trebui sa ma atinga undeva. Dar nu ma atinge.”
    Daca scoteai din buzunar 45 de bastoane, te atingea. 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.