Pe semne că Moş Nicolae nu consideră că am fost prea cuminte din moment ce a venit să îmi lase doar să testez Rampage IV Formula. Nu contează ce consideră el pentru că oricum n-am să îi mai scriu nici lui, nici lui Moş Crăciun.

DSC00622Dar asta nu înseamnă că nu voi testa Rampage IV Formula doar ca să mă răzbun pentru că m-au şi catalogat:). E prea mişto placa de bază ca să o folosesc pe post de unealtă pentru o răzbunare copilărească.

 

Trecând peste aceste mici glumiţe, Rampage IV Formula are ceva aparte ce mi-a atras atenţia instant: vine cu Battlefield 3 în pachet şi în acel pachet au mai inclus şi nişte chestii simpatice.

Ca diferenţe la prima vedere, faţă de Rampage IV Extreme, pot să vă spun că lipseşte OC Key, VGA Hotwire şi Subzero Sense. În rest avem parte tot de 4 slot-uri PCIe X16 şi tot o răcire masivă, dar doar că fără ventilator. Numărul de slot-uri de memorie este mai mic, pe R4F fiind prezente doar 4.

 

Despre performanţele ei, dar şi despre alte detalii ale plăcii voi discuta în momentul în care voi termina cu testarea ei, momentan sunt ocupat cu cupa de Battlefield 3:).

 

DSC00629 DSC00637 DSC00643

DSC00652 DSC00659 DSC00669

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.