Nu vă ambalaţi prea tare căci este vorba doar despre un preview. Nu veţi vedea teste de performanţă sau mari detalii despre viitoarea platformă AMD pentru că încă este sub NDA. Totuşi, câteva poze putem să vă arătăm şi de asemenea putem împărtăşi câteva informaţii cu voi.

Mai jos aveţi seria de poze şi apoi câteva comentarii despre placa de bază în sine.

 

{gallery}/2012/03-hardware/gbt-a85-preview/galerie:150:100:0:1{/gallery}

Ceea ce are cu totul şi cu totul această placă de bază este VRM-ul. Cu noile cipuri IR3550 PowlRstage, GIGABYTE se laudă că vor face posibil un overclocking ieşit din comun. Cum overclocking-ul ieşit din comun nu ne pasionează pe noi gamerii, nu îi voi acorda mai multă atenţie decât la nivelul temperaturii mai mici oferite faţă de mosfeţii clasici.

Şi cum Lucid MVP este foarte la modă în zilele noastre, aceasă placă de bază oferă suport pentru aşa ceva şi ar fi chiar interesant de testat varii combinaţii cu IGP-urile AMD ce vor fi lansate odată cu procesoarele A10.

Cipul de reţea este un clasic şi banal Realtek 8111F, iar cel audio este tot de la Realtek…consacratul 892.

Noutatea vine la capitolul conectivitate, unde avem 6 port-uri USB 3.0 şi 4 ieşiri video ce pot oferi posibilitatea de a conecta 3 monitoare simultan. Asta da noutate, să poţi compune o configuraţie Eyefinity cu un IGP. Nu mă gândesc din punctul de vedere al unui gamer, ci din cel al unui om ce are nevoie de foarte mult spaţiu de lucru pentru că va face o economie importantă.

Pe partea de memorie să nu vă faceţi iluzii cum că AMD vor integra al tip de magistrală. Vom vedea tot Dual Channel DDR3.

Placa pare simpatică însă cam atât. N-are sens să ne dăm cu parerea despre poveşti nescrise ale butonului neapăsat.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.