„ACEST JOC ARE CELE MAI MARI SANSE SA FIE RPG-UL ANULUI!”, cam acesta ar fi un titlu senzationalist scris prost in ziua de azi, insa noi credem ca Dragon Age: Inquisition are multe de dovedit.

In toate cele 16 minute de gameplay pe care le puteti viziona mai jos, am ramas stupefiati de faptul ca Dragon Age: Inquisition nu ne arata nimic mai mult, decat un RPG claustrofobic ce nu prea pare atat de Open World pe cat sustinea studioul Bioware.

In orice caz, cred ca grafica draguta si animatiile cute o sa serveasca un pachet atractiv pentru toti impatimitii dupa RPG-uri „niecst jien”. Din pacate, acest gameplay demo nu mi-a dovedit mare lucru si as fi vrut sincer sa vad o conversatie mai in detaliu sau sa aflam vreun backstory interesant.

Cu toate acestea, Dragon Age: Inquisition promite revenirea unor personaje clasice ale seriei precum Leliana, Morrigan, Varic sau misterioasa Morrigan. Sa speram doar ca va fi o experienta la fel de buna ca Dragon Age: Origins si nu o experienta la fel de proasta ca-n Dragon Age 2.

Dragon Age: Inquisition va fi lansat pe data de 7 Octombrie a acestui an, pentru PC, Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 si Playstation 3.

http://www.youtube.com/watch?v=ZNe6kqXk1j8

p.s Se pare ca Freddie Prinze Jr. revine!

http://www.youtube.com/watch?v=6hYDSUBCr-U

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.