Oficial jocul indie 60 Seconds a trecut de bariera de 1 milion de copii vandute. Anuntul a fost facut de dezvoltatorul polonez Robot Gentleman.

De asemenea, acesta si-a dezvaluit planurile pentru 60 Seconds ! si pentru succesorul sau, 60 Persec !, in ceea ce priveste continutul.

In acest an, mai tarziu, acesta va lansa DLC-urile CATomic pentru Switch si Rocket Science pentru IOS si Android. Dupa cum stiti, DLC-urile au fost lansate deja pe PC.

Mai devreme am zis ca dezvoltatorul are ceva planuri in ceea ce privesc jocurile amintite mai sus. Ei bine, in 2019, Robot Gentleman ii va aduce lui 60 Seconds ! platforme aditionale, iar noi credem ca vor fi PS4 si Xbox One sau macar una din acestea. Nici utilizatori jocului de pe PC nu sunt uitati. Acestia vor avea acces la Steam Workshop si or sa poata sa iti impartaseasca creatiile cum ar fi propriile caractere, iteme, evenimente personalizate sau muzica creata pentru 60 Seconds!.

Am adus vorba despre succesorul 60 Percs!, iar Robot Gentleman a dezvaluit cateva noi screenshot-uri. Nu se stiu mai mute despre acesta, dar cert este ca se va lansa „curand”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.