GTX 960 este noua placa video mainstream de la Nvidia menita celor ce vor performante de top pentru preturi scazute. Aceasta fiind un upgrade perfect pentru majoritatea gamerilor avand cu pana la 60% mai multa performanta comparat cu seriile trecute si venind cu toate tehnologiile noi oferite de Maxwell! Unele dintre aceste tehnologii fiind chiar VXGI care ofera o lumina hyper-realistica in diverse jocuri, tehnologia G-SYNC si alte beneficii precum DSR si MLAA.

EVGA introduce primul GTX 960 cu 4 GB memorie GDDR5 ce va perminte sa va jucati cele mai noi jocuri la calitati inalte! Ne ofera si alte aditii precum: dBi(dB Noise Inverter) care este capabilitatea noului cooler EVGA ACX 2.0+ de a oprii coolerele sub o temperatura de 60*C, noua tehnologie MMCP (Memory MOSFET Cooling Plate) care este o placa metalica ce reduce temperatura RAM-ului cu pana la 9*C si temperatura Mosfet-urilor cu pana la 11*C in conditii normale de uz. Alte aditii fiind QSD(Quick Switch Dual BIOS) ce permite utilizatorului sa schimbe BIOS-ul placii video printr-un simplu buton, OPT (Optimised Power Target) ce permite placii sa obtina pana la 33% mai multa energie comparat cu placa de referinta si SHP (Straight Heat Pipes) ce ne aduce 3 heat pipe-uri de 8mm care ofera o mai buna disipare a caldurii cu pana la 6% si o rezistenta termica redusa.

Noua placa video aduce diverse tehnologii ce ofera o performanta demna de competitie si in acelasi timp de top, EVGA reusind sa faca unul dintre cele mai bune modele GTX 960 la ora actuala! Mai jos puteti gasi diverse poze explicatorii relativ la tehnologiile oferite de EVGA si un filmulet reprezentativ plus linkuri la website.

gtx 960

unnamed3

 

Aici puteti gasi gama de placi video EVGA GTX 960 4GB: http://eu.evga.com/articles/00914/EVGA-GeForce-GTX-960-4GB/

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.