A apărut primul dintr-o serie lungă de update-uri la cel mai frenetic team shooter game scos de DICE, Battlefield: Bad Company 2. Pe lângă câteva fix-uri minore, DICE face câteva schimbări bazate pe experienţa dezvoltării componentei multiplayer la Medal of Honor.

Din păcate, se pare că n-au înlocuit încă cel mai groaznic browser de server existent. Aceasta este lista cu schimbări anunţate până acum, postate pe forumurile EA:

  • Una dintre Isignias care cerea un Bronze star ce nu se putea îndeplini pentru tracer dart – cerinţă scoasă.
  • Schimbările în hit registration aduse din MOH în BC2; câteva bug fixes, ratele de transfer client-server au fost mărite, unele hitboxes schimbate complet. Acest lucru va mări precizia armelor de foc, dar nu va face mare diferenţă la cuţit.
  • A fost scoasă fereastra albastră din spatele chat-ului.
  • Imunitatea de 2 secunde la spawn/revive poate fi anulată de zoom-ing, tragere, orice altă mişcare (mers, crouch, sărit). În esenţă: dacă o persoană se mişcă, nu este niciodată invulnerabilă.

Sunt veşti bune că DICE continuă să actualizeze jocul după o perioadă de linişte, dar schimbările la hitbox ar putea schimba considerabil simţurile asupra armelor din joc, şi s-ar putea dovedi o decizie controversată pentru fanii Battlefield: Bad Company 2.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.