Notebook-urile Predator Helios 500, anuntate in luna mai la New York, sunt acum disponibile si in magazinele partenerilor Acer din Romania.

Disponibile spre vanzare cu ecrane FHD IPS 144Hz de 17.3 inci, noile modele se remarca prin design-ul specific categoriei si specificatii de top, promitand performante sporite si tehnologii avansate pentru utilizare fluida chiar si in cele mai solicitante jocuri.

Proiectat pentru jucatorii profesionisti, Predator Helios 500 este o bestie de gaming. Dispune de procesoare overclockabile Intel Core i9+ generatia 8 si placi grafice overclockabile GeForce GTX 1070. Memoria Intel Optane imbunatateste timpul de reactie si de incarcare, iar SSD-urile ultra-rapide NVMe PCIe, reteaua Killer DoubleShot Pro si memoria DDR4 ce poate fi extinsa pana la 64GB mentin actiunea, facand Helios 500 notebook-ul ideal pentru jocurile cu grafica solicitanta si live streaming.

Predator Helios 500 include si 3 porturi duale Thunderbolt, iar porturile display si HDMI 2.0 suporta pana la 3 monitoare externe. Doua difuzoare, un subwoofer si tehnologia Acer TrueHarmony si Waves MAXX Audio ofera un sunet incredibil si calitate audio 3D hiper-realista, utilizand Waves Nx.

Pentru sesiuni de gaming neintrerupte, un sistem de racire cu doua ventilatoare AeroBlade 3D Fan, cu lame metalice ultra-subtiri, si 5 conducte termice care distribuie aer rece catre componentele cheie ale sistemului, mentin temperatura optima si constanta a laptop-ului. Viteza ventilatorului poate fi controlata si personalizata prin intermediul aplicatiei Predator Sense.

Preturi si disponibilitate

Laptopurile Predator Helios 500 sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand de la 8,999 lei. De asemenea, acestea sunt disponibile si pe PC Garage la pretul de 8.998,99 lei12.998,99 .

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.