Nitro 5 este noul laptop de gaming pe care Acer il lanseaza, bineinteles, in cadrul CES 2018. Marea noutate o reprezinta procesorul AMD Ryzen, dar si GPU-ul RX 560.

Acer Nitro 5 (AN515-42)_01Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu ma cam plictisisem ca toate laptop-urile sa fie absolut identice, procesor Intel si GPU Nvidia. In sfarsit vedem si altceva.

Aceste laptop-uri o sa fie disponibile incepand cu aprilie 2018 si in SUA vor costa 799$, iar in EMEA (regiunea noastra) 1099€. Clasic. Papuasii trebuie sa plateasca mai mult.

Va redau mai jos comunicatul de presa asa cum este.

Bucuresti (8 ianuarie 2018) – Acer anunta astazi lansarea noului laptop de gaming Acer Nitro 5, destinat jucatorilor de ocazie care cauta performante excelente alaturi de un design atragator si modern. Echipat cu Windows 10, noul laptop de 15 inci este orientat catre utilizatorii obisnuiti care se bucura de entuziasmul jocurilor cu prietenii si isi doresc sa construiasca o retea proprie de jucatori.

Cu performante pentru a rula cu usurinta titlurile mainstream, Acer Nitro 5 gazduieste tehnologii esentiale pe care jucatorii de ocazie le pretuiesc cel mai mult", a declarat Jerry Hou, Director General, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. "Am creat Nitro 5 cunoscand faptul ca jucatorii isi doresc specificatii puternice pentru a se bucura de experiente minunate cand se afla in miscare. Noul Nitro 5 este conceput pentru a raspunde acestor nevoi si prezinta un exterior remarcabil pentru unicitate adaugata.

Performante si control fara compromis
Acer Nitro 5 este echipat cu grafica de ultima generatie AMD Radeon™ RX560 pentru redare mai rapida, iluminare si finisaje imbunatatite, astfel incat utilizatorii sa fie captivati de continutul de pe ecran. Jucatorii vor beneficia, de asemenea, de cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen™ pentru performante uimitoare, indiferent daca sunt pentru jocuri, creare de continut sau aplicatii multi-tasking. Unitatea interna SSD a Nitro 5 este disponibila pana la 512 GB, o multime de spatiu de stocare pentru cele mai recente titluri de jocuri, muzica si filme. Viteza ridicata a memoriei RAM DDR4 de pana la 32 GB combinata cu SSD-ul ofera pornire si incarcare rapida, precum si restart in doar cateva secunde, astfel incat jucatorii sa poata ajunge imediat la actiune. Aflat in mijlocul actiunii, aplicatia NitroSense de la Acer permite monitorizarea CPU/GPU si reglarea vitezei ventilatorului de racire prin intermediul Acer CoolBoost pentru a le mentine in functiune optima.

Design elegant si seducator
Sasiul Nitro 5 are o carcasa superioara, cu textura eleganta, care confera un rafinament indraznet acestui laptop de gaming. Balamua rosie reprezinta un accesoriu superb care se potriveste perfect cu designul futurist al tastaturii iluminate. Imaginile uimitoare nu se limiteaza doar la exterior. Ecranul IPS Full HD de 15,6 inci ofera imagini stralucitoare, cu detalii clare, permitand utilizatorilor sa urmareasca cu precizie fiecare miscare a inamicilor. Pentru o mai buna colaborare online, camera web HD frontala permite jucatorilor sa se ocupe de strategie fata-in- fata si apoi sa sarbatoreasca impreuna victoriile. De asemenea, utilizatorii pot difuza cu usurinta jocuri live cu Mixer direct din bara de jocuri a Windows 10, apasand tasta Windows plus G.

Divertisment captivant si conexiuni multiple
Pentru a completa experienta de joc, Acer Nitro 5 este echipat cu difuzoare de inalta calitate, cu tehnologie Dolby Audio™ Premium si Acer TrueHarmony™. Acest lucru ofera jucatorilor echipamentul necesar pentru a auzi si cel mai delicat sunet facut de adversari si pentru a se bucura de explozia zgomotoasa a unei mine de teren plasata cu atentie. Nitro 5 dispune de toate tehnologiile si conexiunile de care are nevoie un casual gamer: tehnologie wireless rapida si fiabila dual-stream 802.11ac, o multitudine de porturi, inclusiv USB Type-C, HDMI 2.0 si Gigabit Ethernet pentru a permite jucatorilor sa intre in orice arena pregatiti sa execute fiecare misiune la cel mai inalt nivel.

Preturi si disponibilitate*
Acer Nitro 5 va fi disponibil in America de Nord in luna Aprilie la preturi incepand de la 799 USD si in EMEA de la 1.099 euro.
*Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.