EA a anunţat astăzi noul joc first-person, free-to-play, Battlefield, situat în noul teatru de război şi făcut pe placul fanilor shooters. Se numeşte Battlefield: Play4Free şi pare a fi o încrucişare între Battlefield 2 şi Battlefield: Bad Company 2, folosind acelaşi engine PC care a dus la creerea BF2, Battlefield 2142 şi Battlefield Heroes.

Spre diferenţă de Battlefield Heroes, care părea scos din desene animate, joc lansat anul trecut, Play4Free este un FPS militar. A fost creeat de echipa din spatele Heroes la divizia free-to-play a EA la Dice, Easy Studios. Există un război vehicular, gameplay de tip sandbox si bătălii de 32 de jucători. Combină hărţi populare din Battlefield 2 cu clase şi arme familiare din Battlefield: Bad Company 2. Are 16 vehicule, incluzând un Jet-fighter F-35 şi tancul rusesc T-90.

Simulează de asemenea şi progresul carierei unui soldat profesionist. Jucătorii pot invăţa skill-uri, cumpăra noi echipamente şi arme, toate pentru a construi un soldat unic. Vizual, sunt folosite modelele armelor din Bad Company 2. Sunt folosite, de asemenea, efectele post procesare, cum ar fi film grain, colour grading şi depth of field. Cu Play4Free, Easy încearcă să creeze un shooter modern pentru fanii Bad Company 2, Medal of Honor sau Call of Duty.

Vor fi legături strânse între Heroes, Play4Free şi Battlefield 3, în viitor. De exemplu, dacă ajungi level 15 în Heroes, poţi face unlock la un item exclusiv în Play4Free. Dacă ajungi la un anumit nivel în Play4Free, poţi dobândi acces la conţinut special in BF3.

Înscrierile pentru close beta încep astăzi, cu deschiderea closed beta pe 30 Noiembrie. Jocul va intra în open beta la începutul anului viitor.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.