AMD si studio-ul Bethesda ajung la o intelegere importanta pentru titlurile ce vor urma.

Bethesda Softworks a publicat in ultimii 30 de ani titluri cunoscute precum Fallout 3 si 4, DOOM, Wolfenstein: The New Order, The Elder Scrolls, Quake si Dishonored, avand vanzari de peste 80 de milioane de copii.

Pe de alta parte, AMD este producatorul de procesoare si cipuri grafice (si numai) care functioneaza in PC-urile a peste 400 de milioane de gameri din toata lumea.

Parteneriatul strategic are in vedere dezvoltarea si accelerarea implementarii de noi tehnologii cu prioritate in jocurile publicate de Bethesda, prin adaptarea lor la aceste tehnologii, cat si includerea intregului potential al interfetelor API, precum Vulkan, langa puterea de procesare a AMD Ryzen.

Un exemplu bun care dovedeste ca acest parteneriat va da roade este intocmai jocul DOOM, care a beneficiat de tehnologia Vulkan API. Rezultatele au fost performante sporite si o fidelitate vizuala imbunatatita.

Asteptam urmatoarele titluri Bethesda, astfel incat sa vedem cum au de gand AMD sa isi implementeze viitoarele tehnologii.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.