În cadrul unei conferinţe care a avut loc în Las Vegas, USA, cu ocazia evenimentului CES 2010, AMD a anunţat apariţia tehnologiei VISION Pro, un nou brand de platforme PC ce oferă experienţe vizuale superioare, şi ajută mediile de afaceri în creşterea productivităţii şi obţinerea de avantaje competitive prin intermediul materialelor de vânzări, marketing-ului şi a unei comunicări îmbunătăţite.

Tehnologia VISION Pro este o extensie a lansări din Septembrie 2009 care a introdus pentru prima dată Tehnologia VISION de la AMD. Având ca obiectiv utilizarea reală, nu doar expunerea specificațiilor tehnice, tehnologia VISION poate ajuta consumatorii, retailerii și producătorii de PC-uri să comunice și să conştientizeze beneficiile și valoarea platformelor AMD, foarte bine echilibrate din punct de vedere tehnologic. Receptivitatea partenerilor din industrie a adus tehnologia VISION Pro în spațiul comercial, oferind utilizatorilor business platforme tehnologice inovative și accesibile ca preț.

“Tehnologia VISION Pro de la AMD reprezintă structura de bază pentru gama de ultraportabile business ThinkPad X100e și pentru notebook-urile ThinkPad Edge concepute special pentru mediile de afaceri mici și mijloci,” a declarat Sam Dusi, vice președinte, ThinkPad Product Marketing, Lenovo. “Aceste notebook-uri oferă funcţionalităţi cum ar fi: o performanţă vizuală incredibilă, securitate şi flexibilitate ce dau contur afacerilor, fiind disponibile la un preţ pe care clienţii îl vor considera atractiv în condiiţile economice actuale.”

Opțiunile de securitate oferite de tehnologia VISION Pro includ Trusted Platform Module (TPM), AMD’s Enhanced Virus Protection (EVP), și opțiuni cheie pentru Windows® 7 Professional. Tehnologia de virtualizare AMD [AMD Virtualization™ (AMD-V™) technology] asigură optimizare completă, la nivel hardware pentru a oferi suport aplicaţiilor vechi prin intermediul funcţiei Windows XP Mode.

Veţi putea găsi mai multe detalii despre sistemele Desktop şi Notebook pe site-ul AMD.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.