Amatorii de piraterie sunt invitati sa asculte putin despre cum Ubisoft aduce un nou DLC pentru Assassin’s Creed IV: Black Flag cu si despre…..pirati.

Primul DLC se numeste Blackbeard’s Wrath si permite jucatorilor sa se joace in multiplayer cu personaje ca Blackbeard, The Jaguar sau The Orchid.

Momentan, cam asta ar fi toata informatia primita de la Ubisoft. Nu exista nici o data de lansare oficiala, dar din nou presupunem ca acest pachet va fi disponibil incepand cu anul viitor.

Pana atunci, va invitam sa participati la lansarea oficiala a jocului pentru PC ce va avea loc in incinta showroom-ului eMAG Crangasi pe data de 23 Noiembrie (Sambata), „festinul pirateresc” incepand cu ora 13:00. Locatia showroom-ului o puteti viziona AICI.

Cei care participa au ocazia sa castige:

Locul 1 – O consola PS 3 de 500GB, controller DualShock3, ACIV pentru PS3, PC cu editia Black Skull, hanorac, geanta de voiaj, jurnal, ceas de buzunar, sac cu monede si un breloc, toate brand-uite cu logo-ul Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Locul 2 – ACIV Black Skull edition pentru PC, hanorac, jurnal, ceas de buznar si breloc, toate brand-uite cu logo-ul Assassin’s Creed IV: Black Flag

Locul 3 – ACIV Black Skull edition pentru PC, geanta de voiaj, jurnal si breloc toate brand-uite cu logo-ul Assassin’s Creed IV: Black Flag

Cei care nu participa pot primi si ei diverse tricouri, hanorace si multe alte bunatati, raspunzand la intrebari de tip quiz adresate lor.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.