Noul Assassin’s Creed arata destul de impecabil, insa nu vom trage concluzii pana cand nu vom vedea varianta finala.

In trailer, Creative Director-ul, Alex Amancio ne vorbeste despre noul joc, insa informatia o puteti lua direct si din trailer, insa sa va spun eu ce cred.

Ei spun ca au un nou engine (AnvilNext), ceea ce eu unul, nu cred ca e adevarat, mai ales ca jocul nu arata foarte diferit de recentul Black Flag. Problema este ca majoritatea imaginiilor prezentate par a fi mai mult cutscene-uri decatgameplay, ceea ce face scepticul din mine sa rasara.

Desi tot ce ni se arata este clar diferit (inspre bine) de restul jocuriilor, unul din lucrurile pozitive este faptul ca jocul va fi mult  „sandbox”. Conform lui domnului Amancio, Ubisoft a cautat sa recreeze Parisul in toata gloria decadenta a secolului 18. Spre exemplu, Catedrala de la Notre Dame a fost construita la o scara 1:1 atat pe exterior, cat si pe INTERIOR! *gasp*

AI-ul a fost adus la un nou nivel si ni se promit batalii mai grele ( nu doar counter-kills ), iar cetatenii Parisului vor raspunde mult mai „uman”, fata de titlurile trecute unde AI-ul doar urmarea un sablon de miscare prestabilit.

Ca un ultim punct, aparent, asasinii au primit un set noi de miscari, facandu-i mai fluizi si dandu-le capacitatea de a para atacuri mult mai rapid din mai multe pozitii de lupta.

Oooh da, v-am zis ca este si campanie multiplayer? Povestea principala a jocului va putea fi parcursa de pana la 4 persoane. Abia astept sa fur toate kill-urile.

Anyway, uitati-va la trailer, si lasati in comenturi parerea voastra.

http://www.youtube.com/watch?v=esHd9JlpR2Q

Assassin’s Creed: Unity va fi lansat anul acesta pe data de 28 Octombrie in intreaga lume, pentru PC, Xbox One si Playstation 4.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.