In cadrul unui eveniment ce a avut loc pe 27 septembrie 2019 la Radisson Blu Hotel din Bucuresti, cei de la Asus au prezentat noul laptop in editie limitata ASUS ZenBook Edition 30.

Acesta a fost insotit de alte produse expuse in premiera in Romania, dupa lansarea lor la IFA Berlin 2019, precum ProArt StudioBook Pro X, ProArt StudioBook Pro 17 si ROG Phone II. Insa nu putea sa lipsesaca si un laptop de gaming, astfel a fost expus si ROG Zephyrus S GX502 Glacier Blue.

Disponibil in editie limitata, modelul ASUS ZenBook Edition 30 celebreaza 30 de ani de inovatie Asus. Noul portabil de lux nu este primul laptop ASUS acoperit in piele.

In anul 2006, Asus a creat colectia acoperita in piele S6F, primul laptop din lume ce incorpora panouri finisate cu piele veritabila. Astazi, ZenBook Edition 30 preia aceasta traditie și confera un aspect futuristic, reflectand un stil autentic și curajos.

Capacul modelului ZenBook Edition 30 foloseste cea mai buna piele naturala italiana selectata manual, ce are provenienta de la unul dintre cei mai cunoscuti furnizori la nivel mondial.

Pielea a fost special aleasa datorita texturii moi, luxoase si aspectului extraordinar. Doar 40% din fiecare lot de piele produs atinge standardele cerute pentru utilizarea pe un sistem ZenBook Edition 30, iar tehnica de inalta precizie pentru crearea elegantei variante de culori alb perlat ii ofera un stil clasic, dar curajos. Acest aspect premium necesita un proces de preparare cu mai mult de 50 de pasi.

Pielea este lipita perfect de rama de aluminiu in culoarea Rose Gold, nivelul de calitate a constructiei fiind pur si simplu extraordinar. Logo-ul aniversar “30 de ani” de pe capac este finisat prin electroliza, cu un strat de nanoparticule de aur roz de 18 carate, un material pretios a carui stralucire nu va fi afectata de trecerea timpului.

Proiectat pentru a oferi cea mai extinsa suprafata a ecranului intr-un spatiu fizic cat mai restrans, noul design cu patru margini ultra-subtiri al ecranului NanoEdge este de-a dreptul spectaculos. Marginile ultra-subtiri au o grosime de doar 2,8 mm pe partile laterale, 3,3 mm in partea de jos si de doar 5,9mm in partea superioara pentru a permite instalarea camerei HD IR.

Portabilele ZenBook Edition 30 sunt disponibile fie cu procesor Intel Core i7, fie cu Intel Core i5. Memoria RAM urca pana la 16GB, o cantitate suficienta pentru orice profesionist aflat in miscare. ASUS ofera pe langa grafica Intel integrata si un accelerator video Nvidia GeForce MX250 cu 2GB de memorie GDDR5.

Asus ZenBook Edition 30 integreaza noul ScreenPad 2.0 - un ecran secundar de control tactil ce imbunatateste productivitatea si ofera noi modalitati de a interactiona cu portabilul. ScreenPad 2.0 are o interfata de utilizare intuitiva, similara celei intalnite pe telefoanele inteligente si permite administrarea cu usurinta a sarcinilor de lucru.

Utilizatorul are acces la functii utile si taste de acces rapid pentru automatizarea secventelor complexe de comenzi, impreuna cu alte aplicatii precum Handwriting, Number Key, Doc Xpert, Slide Xpert si Sheet Xpert.

ZenBook Edition 30 este echipat exclusiv cu un set complet de accesorii premium, inclusiv un mouse in nuanta alb perlat, o cutie de lux, un mouse pad fabricat cu aceleasi elemente stilistice si o husa din piele naturala cu interior moale care protejeaza laptopul si permite alunecarea usoara.

Asus ZenBook Edition 30 este disponibil in Romania, intr-o editie limitata, prin intermediul magazinelor specializate, la preturi ce pornesc de la 6300 lei TVA inclus. Vor fi disponibile atat configuratii cu Intel Core i7 8565U, cat si cu Intel Core i5 8265U, toate avand sistem de operare Windows preinstalat.

 

Leave a Reply