ASUS a prezentat noi produse din gama ROG, precum placa video ROG ARES II cu GPU AMD HD 7970 GHz Edition și soluția de stocare ROG RAIDR Express cu SSD pentru desktop-uri.

 

ASUS ROG ARES II

AresIIbPlaca video ROG ARES II – Ediție limitată integrează două nuclee grafice AMD Radeon™ HD 7970 GHz Edition. Aceasta are un format ce ocupă două sloturi, pentru a se potrivi unei varietăți de carcase PC. ROG ARES II este cea mai rapidă placă grafică disponibilă în prezent, dispunând de un design termic hibrid ce combină răcirea cu aer și lichid.

ROG ARES II surclasează performanțele plăcii de referință GeForce GTX 690 dual-GPU cu un semnificativ procent de 13%, iar temperatura este în mod incredibil cu până la 31°C mai scăzută. ROG ARES II beneficiază de 6GB de memorie GDDR5 pentru cele mai detaliate configurații în cele mai noi jocuri la rezoluții de 1920 x 1200 pixeli și dincolo de aceasta. Alimentarea exclusivistă cu 20 de faze și componente durabile Super Alloy Power suportă mai bine căldura și supra-solicitările, prelungind viața lui ROG ARES II de până la 2,5 ori comparativ cu placa de referință GeForce GTX 690.

Stabilizatorul digital de tensiune ASUS DIGI+ VRM îmbunătățește stabilitatea și oferă un control precis pentru overclocking, administrat de utilitarul ASUS GPU Tweak.

asus rog ares iiSpecificații tehnice:

  • Procesor grafic Dual AMD® Radeon™ HD 7970 GHz
  • Memorie video 6GB GDDR5
  • Frecvență boost 1100MHz
  • Frecvență de bază 1050MHz
  • Frecvență memorii 6600MHz
  • Interfață memorii 2x 384-biți

 

ASUS ROG RAIDR Express SSD

asus rog raidr expressUrmărind deviza ROG ‘Choice of champions’, placa RAIDR Express este o abordare inovatoare a noilor dispozitive de stocare solid-state, fiind destinată pasionaților de jocuri aflați în căutarea performanțelor extreme. ROG RAIDR Express oferă viteze de transfer mai rapide și timpi mai mici pentru încărcarea jocurilor decât unitățile SSD cu interfață SATA, grație lățimii mai mari de bandă a interfeței PCI Express.

ROG RAIDR Express menține compatibilitatea completă cu majoritatea chipseturilor și sistemelor de operare și poate fi utilizată ca unitate de inițializare a sistemului pentru performanță accelerată.

Mai multe detalii vă vom dezvălui în momentul în care vom primi de la reprezentanţii ASUS.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.