ASUS sare direct in ajutorul minerilor virtuali care vor sa foloseasca mai multe tarnacoape decat de obicei cu o placa de baza dedicata, B250 Expert Mining.

Acum cateva zile, ASUS a lansat placile video de minat moneda virtuala RX 470 si P106, pe care vi le-am prezentat deja. Ei bine, cu cat mai multe placi video lucreaza, cu atat iese moneda mai repede, asadar de ce sa te limiteze placa de baza? Cam asa au gandti ASUS.

Asa ca aduc pe piata B250 Expert Mining, dedicata entuziastilor de cryptomining. Cel mai important aspect este ca are 19 slot-uri de expansiune pentru placi video, deci 19 placi video pot fi folosite pentru a mina. BIOS-ul este optimizat pentru aceasta activitate, si are si 3 conectori de 24 pini pentru sursele necesare. Are si detector al statusului sloturilor PCIe, cat si capacitori cu stabilitori de voltaj. Totusi, e vorba de cateva mii de watti necesari pentru a rula 19 placi video (18 sunt PCIe Gen 3.0 x1 si una PCIe Gen 3,0 x16), depinde de ce placi e vorba. Suporta pana la 32GB memorie DDR4 in dual channel mode cu 2400 MHz.

V-ati astepta la un pret astronomic? Nu, e vorba de doar $130. Dar e o placa de baza de $130 pe care vei rula, daca vrei sa o folosesti la maxim, placi video de mii de euro. Dar macar daca ai investit deja atatia bani in placile video, nu mai esti nevoit sa platesti pe atat de mult pentru o placa de baza.

ASUS B250 mining moboSursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.