ASUS Republic of Gamers lanseaza ROG Delta si ROG Delta Core, o noua serie de casti de gaming concepute special pentru jocurile first-person shooter (FPS). Castile incorporeaza tehnologie Hi-Res Audio certificata Sony si au fost gandite pentru a fi incredibil de usoare si confortabile.

ROG Delta sunt primele casti de gaming din lume care sunt dotate cu ESS ES9218 QUAD DAC de inalta fidelitate, ceea ce le permite sa ofere jucatorilor pasionati un sunet impecabil. ROG Delta sunt dotate cu conector USB-C si vin cu un adaptor USB-C la USB 2.0 pentru a putea fi folosite atat pentru gaming pe PC, cat si pe consola sau dispozitive mobile. Un efect unic de iluminare RGB in forma circulara ofera castilor un plus de stil si permit gamerilor sa iasa in evidenta.

Specificatii

Model ROG Delta ROG Delta Core
Conectivitate USB-C

USB 2.0

3.5mm
ESS ES9218 QUAD DAC Da Nu
Incinta de compresie a aerului Da Da
Drivere ASUS Essence Da Da
Iluminare RGB Da Nu
Microfon Analog Analog
Indicator pentru microfon Da Nu
Pernute ergonomice in forma de D pentru urechi Da Da
Control instantaneu Ajustarea volumului, punere microfon pe mute, iluminare RGB pornit/oprit Ajustarea volumului, punere microfon pe mute

Castile ROG Delta Core sunt dotate cu jack de 3.5mm si redau un sunet de o calitate si un echilibru excelent. In plus, ROG Delta Core are suport pentru principalele platforme de gaming, inclusiv PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch.

Atat ROG Delta cat si ROG Delta Core sunt echipate cu driverele exclusive ASUS Essence, cu incinte audio cu tehnologie de etansare a incintelor acustice si tehnologie de diversificare a semnalului audio ce le permite sa ofere un sunet de inalta calitate, cu profunzime si variatii ale basului ce aduc o experienta de gaming complet imersiva. Cupele ergonomice in forma de D au pernute ROG Hybrid care ofera un confort superior.

Sunet de inalta rezolutie pentru gaming FPS

ROG Delta incorporeaza DAC-ul (Digital Analog Converter) SOC (System-On-a-CHIP) ESS ES9218 QUAD DAC care permite procesare audio de inalta calitate, fiecare DAC fiind dedicat procesarii unei zone de frecventa audio, de la unde joase, la medii, la inalte si ultra-inalte. Cele patru semnale audio combinate ofera un sunet clar cu o impedanta de 127dB SNR, adica mult mai mare decat orice pot oferi tehnologiile existente in prezent pe piata.

Toate acestea inseamna ca gamerii pot sa sesizeze toate sunetele din joc cu o acuratete extraordinara ceea ce le va permite sa detecteze corect distanta la care se afla adversarul, directia pasilor, locurile de unde se aud focuri de arma si multe altele.

ROG Delta sunt dotate, de asemenea, cu tehnologia Hyper-Grounding care impiedica interferentele electromagnetice cu ajutorul unui design unic al PCB-ului, cu mai multe straturi. Multumita acestei tehnologii inovatoare, ROG Delta sunt primele casti din lume dotate cu iluminare RGB care includ ESS QUAD DAC, ce le ajuta sa ofere gamerilor o experienta audio bogata.

Atat ROG Delta cat si ROG Delta Core sunt echipate cu driverele exclusive ASUS Essence. Driverele au fost actualizate cu tehnologia Audio Signal Diversion ce le ofera un strat circular care separa sunetele de frecventa inalta, joasa si medie, reducand interferentele pentru o experienta audio clara.

Driverele permit, de asemenea, o frecventa larga de raspuns, intre 20Hz–40kHz, pentru un sunet de bass puternic, optimizat pentru gaming, astfel incat jucatorii sa poata auzi fiecare detaliu in timp ce se bucura de o experienta audio imersiva. Pe langa driverele ASUS Essence, castile au incinte audio etansate concepute de inginerii audio ai ASUS, ceea ce permit oferirea unei game largi de sunete, echilibrate si clare.

Confort extins in timpul sesiunilor de gaming si streaming

ROG Delta si ROG Delta Core sunt concepute pentru a oferi un confort excelent. Ambele casti au cupe ergonomice, in forma de D care se muleaza mai bine pe forma urechii, comparativ cu cupele rotunde, ceea ce permite reducerea zonelor inutile de contact cu pana la 20% pentru a oferi o experienta de utilizare mai comfortabil. Acest lucru inseamna ca gamerii se pot bucura de confort ideal in timpul sesiunilor de joc sau streaming.

In interiorul fiecare cupe a castilor, driverele sunt inclinate cu 12 grade pentru a se potrivi cat mai bine unghiului natural al urechii, ceea ce aduce un plus de confort. Acest design inclinat imbunatateste, de asemenea, calitatea semnalului audio care ajunge direct in canalul auditiv al urechii, rezultand astfel o experienta de joc si mai imersiva. Fiecare dintre casti este conceputa cu un design usor, cu sistem de prindere optimizat pentru cap pentru a reduce disconfortul la nivelul urechilor in cazul perioadelor lungi de utilizare.

ROG Delta si ROG Delta Core vin cu doua variante de pernute pentru urechi, astfel ca se vor potrivi oricaror gusturi. Pernutele ROG Hybrid combina pielea cu materialul textil pentru o suprafata mai groasa, ce lasa pielea sa respire, ideala pentru utilizarile pe perioade indelungate. Al doilea set de pernute este fabricat din piele si este mai subtire si mai moale, ideal pentru utilizarea in miscare.

Iluminare RBG si design estetic

ROG Delta sunt primele casti de gaming de pe piata care incorporeaza iluminare RGB circulara ce produce un spectaculos efect multicolor cu ajutorul celor sapte zone independente de iluminare. Jucatorii pot alege din peste 16.8 milioane de combinatii de culori si sase efecte luminoase predefinite pentru a crea stiluri unice care le vor permite sa iasa in evidenta.

ROG Delta vin de asemenea echipate cu tehnologia ASUS AURA Sync care permite gamerilor sa sincronizeze efectele luminoase pentru tot sistemul de produse cu suport AURA si sa creeze astfel o atmosfera de gaming unica.

Conectivitate pentru mai multe platforme

ROG Delta incorporeaza un conector USB-C care permite utilizatorilor sa conecteze castile si la PC si la dispozitivele mobile. Un adaptor USB-C la USB 2.0 (Type-A) este de asemenea inclus si aduce compatibilitaea cu o gama si mai mare de dispozitive. Indiferent ca aleg sa foloseasca conexiunea USB-C sau USB 2.0, utilizatorii se vor bucura de o experienta audio clara prin intermediul ES9218 QUAD DAC, indiferent de dispozitiv, fie ca se afla acasa sau in miscare.

ROG Delta Core ofera conectivitate multi-platform cu ajutorul conectorului audio de 3.5mm, asadar utilizatorii pot folosi versatil o pereche de casti, putand sa se bucure de sesiuni de gaming pe PC, pe dispozitivele mobile si console, inclusiv PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch.

Pret si disponibilitate

ROG Delta si ROG Delta Core sunt disponibile in Romania. Contactati reprezentantul local al ASUS pentru mai multe informatii.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.