ASUS ROG lanseaza Strix Fusion 700 si Strix Fusion Wireless, doua noi casti de gaming concepute pentru a oferi jucatorilor libertate totala de miscare in timpul sesiunilor de joc si conectivitate neintrerupta.

Castile ROG Strix Fusion 700 sunt dotate cu Bluetooth 4.2 care le permite gamerilor sa se conecteze wireless la telefon si sa raspunda apelurilor pe care le primesc cu ajutorul comenzilor tactile de pe cupele castilor, fara sa fie nevoie sa intrerupa jocul.

ASUS ROG Strix Fusion Wireless incorporeaza antene duale de 2.4GHz, drivere exclusive ASUS Essence de 50mm. In plus, designul unic a incintelor audio etansate acustic ofera sunet la o calitate superioara in timpul sesiunilor de joc sau in timpul consumului de continut media.

Caracteristici cheie:

  • ROG Strix Fusion 700 sunt dotate cu Bluetooth 4.2 si port USB 2.0 pentru a putea fi conectate simultan la telefon si PC si pentru a permite jucatorilor sa raspunda la apeluri in timpul sesiunilor de gaming
  • ROG Strix Fusion Wireless incorporeaza antene duale de 2.4GHz pentru a oferi libertate completa de miscare, impreuna cu o experienta audio de top si autonomie superioara
  • Driverele exclusive ASUS Essence de 50mm si incinte etansate acustic ofera o experienta audio imersiva si un bas puternic
  • Comenzile tactile de pe cupele castilor permit ajustarea usoara si instantanee a volumului si accesul facil la alte setari des folosite

Gama de produse ROG Strix Fusion a primit recent prestigioasa distinctie iF Design Award 2018, ceea ce demonstreaza ca produsele ROG raman alegerea preferata a gamerilor si entuziastilor din toata lumea.

ROG Strix Fusion 700

ROG Strix Fusion 700 ofera optiuni versatile de conectivitate wireless prin intermediul Bluetooth 4.2 care permite castilor sa fie conectate la telefoane sau PC-uri, in timp ce prin intermediul portului USB 2.0 utilizatorii pot conecta castile la PC-uri, console Playstation 4 sau Nintendo Switch.

Cu ajutorul conexiunii Bluetooth 4.2 si a portului USB, jucatorii pot conecta simultan ROG Strix Fusion 700 la telefoane, in regim wireless, si la PC-uri prin intermediul firului. Astfel, jucatorii se vor putea bucura de o experienta de gaming superioara si vor putea sa raspunda apelurilor telefonice sau VoIP fara sa fie nevoie sa intrerupa jocul. Comenzile tactile intuitive plasate pe cupa stanga a castilor permit gamerilor sa raspunda si sa inchida apelurile usor, dar si sa ajusteze instantaneu volumul sau sa aiba acces la alte comenzi des folosite.

ROG Strix Fusion 700 incorporeaza toate functiile de top specifice gamei Fusion. Castile au certificare pentru sunet de inalta calitate si sunt dotate cu un convertor (DAC) digital-analog ESS si amplificator. In plus, driverele ASUS Essence de 50mm si designul exclusiv de etansare acustica a incintelor audio permite dispozitivului sa redea sunet de inalta fidelitate in timpul sesiunilor de joc, cu un nivel al puternic al basului.

Specificatii tehnice – ROG Strix Fusion 700

Conectivitate: Bluetooth 4.2 (pentru smartphone-uri)

USB 2.0 (pentru PC, Mac si PlayStation 4)

Dimensiunea driverelor boxelor: 50mm

Materialul driverului: Magnet de Neodym

Impedanta: 32 ohmi

Frecventa de raspuns: 20Hz – 20kHz

Pernute pentru urechi: ROG Hybrid

100% piele

Greutate: 360g

Cablu: 2 metri, textil

Efecte luminoase: Static

Ritm de respiratie

Ciclu de culori

Music (doar pentru PC)

Sunet 7.1 virtual surround: Co-dezvoltat cu Bongiovi Acoustics, integrat, cu un buton dedicat

Baterie 900mAh

Pana la 17 ore  autonomie fara iluminare RGB

Pana la 8 ore autonomie cu iluminarea RGB pornita

Microfon

Tip: Digital

Design: retractabil

Tipar de captare a sunetului: Unidirectional

Frecventa de raspuns: 50Hz – 10kHz

Sensibilitate: -39 ± 3 dB

Pentru o experienta de joc si mai imersiva, ROG Strix Fusion 700 incorporeaza functia personalizabila de virtual surround 7.1, conceputa in colaborare cu Bongiovi Acoustics si optimizata pentru o adaptabilitate mai buna in jocurile de de tip first-person shooter ca PUBG, Fortnite, CS:GO si Overwatch.

In plus, echipele de jucatori pot sa organizeze LAN party-uri sau turnee de gaming si sa profite de sincronizarea iluminarii RGB a castilor. Cu aplicatia Aura Headset, jucatorii pot selecta si ajusta optiunile de iluminare pentru a sincroniza usor castile intre ele, cu doar o singura atingere. ROG Strix Fusion 700 include, de asemenea, si tehnologia Aura Sync care permite sincronizarea iluminarii cu alte produse din gama ROG pentru a crea efecte luminoase spectaculoase.

ROG Strix Fusion Wireless

Castile ROG Strix Fusion Wireless sunt concepute pentru a oferi calitate audio superioara, combinata cu libertate totala de miscare si autonomie excelenta a bateriei.

Compatibile cu PC-urile si cu consolele PlayStation 4, castile ROG Strix Fusion Wireless incorporeaza antene duale de 2.4 GHz pentru a oferi transmisii audio stabile, cu latenta scazuta, chiar si in mediile in care exista mai multe retele Wi-Fi si alte potentiale surse de interferenta cum ar fi blocuri sau zone aglomerate.

Driverele ASUS Essence 50mm si tehnologia exclusiva de etansare acustica a incintelor audio face aceste casti ideale pentru gaming. In plus, comenzile tactile usor de folosit permit o experienta generala placuta de utilizare.

Specificatii tehnice – ROG Strix Fusion Wireless

Conectivitate: 2.4GHz wireless (for PC and PlayStation 4)

Dimensiunea driverelor boxelor: 50mm

Materialul driverului: Magnet Neodym

Impedanta: 32 ohmi

Frecventa de raspuns: 20Hz – 20kHz

Pernute pentru urechi: ROG Hybrid

100% piele

Greutate: 360g

Baterie 900mAh

Peste 15 ore autonomie

Microfon

Tip: Analog

Design retractabil

Tipar de captare a sunetului: Unidirectional

Frecventa de raspuns: 50Hz – 10kHz

Sensibilitate: -39 ± 3 dB

Cu o autonomie mare a bateriei, castile ROG Strix Fusion Wireless permit utilizatorilor care se joaca sau asculta muzica circa doua ore pe zi sa poata folosi castile cel putin opt zile inainte sa fie nevoie sa le incarce din nou. Pentru gamerii de cursa lunga, castile pot oferi 15+ ore de joc intens, non-stop. Cu o raza de acoperire imbunatatita de pana la 20 de metri, castile permit jucatorilor sa se indeparteze de computer fara teama ca sunetul se va intrerupe.

Pret sii disponibilitate

ROG Strix Fusion 700 si ROG Strix Fusion Wireless sunt disponibile in Romania. Modelul Strix Fusion 700 este disponibil la pretul de 1.277,98 lei, iar Strix Fusion Wireless la 819,98 lei. Ambele pot fi comandate de pe PC Garage de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.