Asus ROG a actualizat recent intreaga familie de laptopuri de gaming STRIX, primele modele ajunse in Romania fiind prezentate in cadrul standului „Join The Republic” de la East European Comic Con. Asus ROG Strix G, ROG Strix SCAR III si ROG Strix Hero III, cu hardware actualizat, sunt disponibile utilizatorilor la preturi ce pornesc de la 4399 de lei (taxe incluse).

O gama pentru toate gusturile cu hardware din noua generatie

Noile notebookuri de gaming Asus ROG Strix G531 au ecrane de 15,6″ cu rame ultrasubtiri oferind o amprenta cat mai compacta. Acestea sunt disponibile in versiunile Strix G, Scar III si Hero III, optimizate pentru dominatia in sporturile electronice.

Designul noilor ROG Strix SCAR III si Hero III este rezultatul colaborarii dintre ASUS si BMW Designworks Group, captand privirea cu zonele reliefate ce se intind pe mijlocul laptopului pana in partea inferioara. Balamalele de tip foarfeca sunt astfel pozitionate pentru a face loc ventilatiei suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o taietura asimetrica sub ecran evita interferentele cu fluxul de aer din imprejur.

Cheia fizica ROG Keystone creeaza o legatura mai stransa cu laptopul, potrivindu-se perfect cu carcasa. Acest mic dispozitiv cu NFC ofera acces la profilurile salvate in panoul Armoury Crate si ofera acces la Shadow Drive, o zona ce ascunde si cripteaza fisierele importante.

Asus a lucrat cu cele mai bune echipe din sportul electronic si a tinut cont de parerile primite de la jucatorii profesionisti. Ratele de refresh inalte, de 240Hz, regasite pe SCAR III furnizeaza un varf competitiv in jocurile foarte dinamice. Alternativa cu 144Hz este incredibil de rapida; timpul de raspuns de 3ms de la gri la gri se potriveste cu cel al panoului de 240Hz si reproduce imagini clare in miscare, cu un minim de blur sau remanenta. Optiunile pentru procesor ajung la Intel Core i9-9880H, cu opt nuclee, care adauga capacitati multitasking ce pot ajuta la gaming si streaming pe acelasi sistem.

Noile modele sunt mai puternice si au caracteristici practice, cum ar fi suruburile Phillips ce nu necesita scule speciale pentru a fi indepartate. Toate sunt accesibile, iar impreuna cu clemele mici de sub carcasa, simplifica separarea panoului inferior si accesul la componentele din interior in vederea unui upgrade.

Strix G – focus pe tehnologiile esentiale

Asus ROG Strix G pastreaza elementele esentiale ale gamei ROG, fiind o fundatie solida pentru cei care vor sa aiba la dispozitie un portabil puternic cu profil redus. Laptopurile ROG Strix G pot fi configurate cu procesoare Intel, inclusiv cu modelul Intel Core i7-9750H, cu sase nuclee si 12 fire de executie, alaturate acceleratoarelor video ce urca in gama pana la GeForce RTX 2070.

Panourile cu diagonala de 15,6” functioneaza la frecvente de pana la 144Hz, fiind perfecte pentru jocurile dinamice, unde fiecare cadru conteaza. Laptopurile pastreaza elementele esentiale ale gamei cum ar fi: RangeBoost pentru Gigabit Wi-Fi, iesire HDMI 2.0b pentru monitoare 4K si televizoare si suport pentru monitoare G-SYNC prin DisplayPort pe USB-C, pentru modelele cu grafica GeForce RTX.

Similar Articles

2 thoughts on “Asus ROG Strix G, SCAR III si Hero III sunt disponibile in Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.