ASUS organizează concursul de Counter Strike “Invazia Roşie”. Curajoşii sunt aşteptaţi miercuri, 23 decembrie 2009, începând cu ora 11:00, la magazinul Media Galaxy Feeria pentru o întrecere “1 versus 1”, împotriva lui IGOR – actualul lider OVERPRO (cea mai mare comunitate de Counter Strike din Rusia).

ASUS pune la bătaie premii în valoare totală de 2000 $. Participanţii vor avea o singură misiune: rusul IGOR trebuie învins într-un meci de Counter Strike unu la unu. Fiecare învingător de la masa de joc va primi un cec în valoare de 100 $.

Jucătorii se pot înscrie în concurs prin completarea şi expedierea formularului de pe pagina http://www.invaziarosie.ro. Luptătorii digitali din întreaga ţară sunt chemaţi să-l înfrunte pe IGOR şi să apere onoarea comunităţii de Counter Strike din România.

Evenimentul va fi comentat, filmat şi difuzat ulterior pe internet de ACL GAMES TV, televiziunea dedicată gaming-ului românesc şi internaţional.

Concursul se va desfăşura pe laptopurile de gaming ASUS W90 care deţin recordul Guiness Book privind performanţele de operare.

Baftă!

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.