Vino să lupți cu articolele tale de pe blog! Blogwars va deschide un nou câmp de luptă în online-ul românesc. Răspunde acestei invitație, înrolează-te, păstrează-ți ideile mărețe şi antrenează-ți imaginația. Articolul tău te va putea recompensa doar prin valoarea lui. Poți câștiga câte o binemeritată soldă de luptă timp de 10 săptămâni. Fii atent la temele săptămânale, scrie, postează și înrolează postul în BLOGWARS!

 

Orice autor de blog/bloguri se va putea înrola o singură dată în cadrul competiției. Organizatorii BLOGWARS vor valida înscrierile și vor anunța începerea primei bătălii. Vor fi selectați 10 finaliști, iar restul participanților vor forma comunitatea juraților BLOGWARS, păstrându-și în continuare sanșele de a câștiga premii.

Timp de 10 săptămâni/runde, bloggerii finaliști se vor lupta prin câte un articol scris saptămânal pe tema anunțată de BLOGWARS. Cu ocazia fiecărei runde, jurații BLOGWARS vor citi și evalua articolele din competiție. Cu fiecare săptămână, câte un finalist va părăsi câmpul de luptă, iar cei rămași vor primi binemeritata soldă de luptă. Cu cât rămâne mai mult timp în concurs, un blogger va aduna o soldă totală mai consistentă.

De cealaltă parte, un jurat BLOGWARS va primi prin tragere la sorți o soldă similară. Rolul votanților va crește în marea finală ce se va “scrie” între ultimii doi competitori.

 

Rămâneți pe poziții!

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.