ASUS a colaborat cu Sennheiser pentru a le oferi gamerilor împătimiți o soluție audio completă. Pachetul comun este compus din ASUS Xonar Xense One și Sennheiser PC350 Xense, îmbinând tehnologia de ultimă generație a plăcilor audio și calitatea superioară a căștilor în vederea redării sunetului imersiv. Jucătorii se vor putea bucura de o experiență audio deosebită în cadrul confruntărilor online.

Placa audio Xonar Xense de la ASUS și căștile Sennheiser PC350 au fost dezvoltate în cooperare, produsele fiind optimizate pentru a putea performa împreună. De-a lungul perioadei de testare, inginerii de la ASUS au încercat peste 1000 de modele de căști care să se potrivească perfect cu noile componente de pe placa de sunet, iar Sennheiser PC350 s-a dovedit a fi perechea ideală. Spre deosebire de alte combinații aleatoare placă de sunet/căști, Xonar Xense funcționează ca un ansamblu, cele două componente fiind într-un echilibru perfect. Placa de sunet și căștile oferă aceeași calitate superioară, sunetul păstrându-și acuratețea de-a lungul traseului său.

Fanii experimentați ai jocurilor de tip FPS (first person shooters) cunosc importanța fidelității sunetului, indiciile sonore fiind vitale în abordarea adversarului. Cele mai mici efecte de ambianță ale jocului sunt amplificate grație unor fine optimizări. Xonar Xense reduce zgomotul exterior și spațializează sunetul, aceste avantaje contribuind la reușita unei sesiuni de gaming.

Xonar Xense dispune de o ecranare EMI eficientă, placa audio fiind protejată față de emisiile electromagnetice ale componentelor din interiorul PC-ului sau a altor dispozitive electronice. Sunetul rămâne plin și consistent. De altfel, conectorii de studiou, de 6,5mm, oferă o conexiune mai bună față de cei obișnuiți de 3,5mm, jucătorii putând percepe întreg spectrul audio. Atât placa de sunet, cât și căștile oferă suport complet pentru Dolby Headphone 5.1, precum și pentru tehnologia proprietară ASUS Xonar GX2.5.

În plus, designul ergonomic le va permite jucătorilor să lupte până la victorie fără să obosească. Nu în ultimul rând, pasionații de jocuri pe calculator sunt interesați de păstrarea intimității. Menținând liniștea în incintă și fără să îi afecteze pe cei din jur, ei se vor putea bucura de o experiență de joc fără întreruperi.

Despre specificaţii şi alte detalii vom discuta foarte amplu în articolul pe care îl vom publica ASAP. Preţul pachetului va fi de aproximativ 1000 RON.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.