Totul merge foarte bine in joc, fara probleme de gameplay. Dar in prima zi a open beta-ului, ai multi nervi de stors pana sa ajungi la gameplay.

 

Battlefield 1 open beta a inceput oficial, si poate fi downloadat pe Xbox One, PS4 si pe PC (prin Origin). Doar ca nu toata povestea e roz. Daca vrei sa joci BF1 in prima seara de beta, poate ai vrea sa o lasi pe maine, intrucat serverele EA au intalnit mari probleme.

Ai spune ca sunt de la numarul mare de jucatori, si asa si este. Momentan nu avem numere exacte, dar David Sirland, Producator la DICE Los Angeles, a trimis urmatorul tweet acum nu mult timp:

„BF1 Beta, we are aware of the problems currently to join servers (predominately PC) – we are working on scaling to keep up with demand.”

Dar nu aceasta problema a aparut, cea a numarului de jucatori. Conform Battlefield Bulletin, serverele EA au primit atacuri DDOS. Asta explica multitudinea de servere goale si mesajul „Failed to join” cand un jucator incearca sa intre pe un server:

„EA servers are currently experiencing several outages. This is due to the DDoS attack. EA is working to resolve the issue ASAP”

Sa speram ca pana maine totul se rezolva. Mai putem juca BF1 open beta pana pe data de 8 septembrie, deci avem mai mult de o saptamana la dispozitie.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.