Peter Moore, Chief Competitive Officer al Electronic Arts, confirma anuntul de la EA Play cum ca Electronic Arts vor hosta turnee eSports de mai mare amploare.

Battlefield 4 a fost debutul francizei in eSports-ul la un nivel relativ maricel, avand in vedere ca au avut loc 6 turnee finale LAN „ESL ONE Battlefield”, castigatorii find echipe ale urmatoarelor organizatii destul de cunoscute: MeetYourMakers (x1); Fnatic (x4 consecutive); Epsilon (x1). Aceste turnee LAN au adus echipelor participante premii totale de peste 180,000$.

Intr-un interviu acordat GameReactor, CCO-ul Electronic Arts, Peter Moore, a declarat ca „Battlefield 1 are eSports ca obiectiv. Vom continua sa imbunatatim Battlefield 1 pe parcursul urmatorilor ani, astfel incat sa il facem cat mai specific eSports. Mai multe detalii vor fi anuntate in curand.”  Sa nu uitam ca pentru Battlefield 1 deja s-a zvonit ca exista un gamemode dedicat total eSports, pe cand Battlefield 4 nu avea un astfel de mod, iar jucatorii au ales gamemode-ul care li s-a parut cel mai bun pentru o asemenea activitate competitiva – la inceput Domination, apoi Obliteration.

Cel mai probabil Moore se refera la EA Majors, care au fost de altfel anuntate deja la EA Play. Se doreste cu aceste evenimente introducerea jocurilor publicate de EA in eSports cat mai mult. Daca la Battlefield 4 existau premii de 30,000 pe sezon, acum ne putem astepta la mult mai mult in cazul Battlefield 1.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.