Un nou update pentru Battlefield V va fi disponibil in curand si va adauga suportul Nvidia DLSS alaturi de alte optimizari de performanta DXR Ray tracing pe PC.

Ce imbunatatiri va include acest update

In plus, fata de modificarile specificate mai sus, noul update va introduce, de asemenea, co-op cu 4 jucatori in Battlefield V cu Combined Arms si va oferi diferite imbunatari generale in cadrul folosirii jocului.

Aceast update include optimizari suplimentare pentru performanta DXR ray tracing si introduce Nvidia DLSS in Battlefield V, care utilizeaza deep learning-ul pentru a imbunatati performanta jocului, mentinand in acelasi timp calitatea vizuala.

Battlefield V este disponibil pentru PC, Xbox One si PlayStation 4. EA a lansat Battlefield V in luna noiembrie a anului trecut, dar vanzarile au fost mai mici decat se asteptau.

„Cu Battlefield V ne-am propus sa cream cel mai bun joc din istoria francizei. Putine alte jocuri sunt capabile sa aduca momente la fel de spectaculare pe care le poti experimenta in Battlefield, ca de exemplu sa faci cascadorii nebune cu avionul in timp ce treci printr-un pod explodat unde tancurile si soldatii se bat la sol. Echipa de la DICE este nerabdatoare sa vada ce va devini Battlefield V in mainile comunitatii noastre’’, a declarat Oskar Gabrielson, GM la DICE la lansarea jocului, anul trecut.

„Ne-am propus, de asemenea, sa cream un joc care va creste si va evolua in timp si vom continua sa modificam gameplay-ul si sa oferim o noua experienta comunitatii noastre pentru o lunga perioada de timp”.

Battlefield V este disponibil prin intermediul Origin la pretul de 59.99 euro (Standard Edition) si 79.99 euro (Deluxe Edition).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.