BenQ leansează astăzi o sumedenie de echipamente pentru PC, precum şi câteva veioze de lux. Ştiu că nu e pe gustul vostru acest subiect, însă în mod clar monitorul de gaming pe care l-au proiectat împreună cu Gambit Gambing vă va atrage atenţia.

Modelul despre care vorbim este RL2455HM şi a fost devoltat cu aportul direct al comunităţii de gaming. Gamerii se pot bucura acum de o viteză uimitoare de răspuns de 1ms GTG, boxe stereo cu putere de 2 W şi două porturi HDMI pentru conectivitate şi control optim.

Monitorul oferă opţiune de customizare avansată a setărilor, precum Black eQualizer, care evidenţiază detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilităţii în zonele întunecate fără a supraexpune zonele luminoase, permiţându-le jucătorilor să depisteze oponenţii în momente critice ale luptei, Modul Display, pentru ajustarea diagonalei display-ului de la 17″ (4:3) până la 24″W (16:9) şi Smart Scaling pentru personalizarea dimensiunii imaginii.

Mai multe vă vom povesti în review-ul nostru amănunţit pentru că mâine ajunge la noi în redacţie.

De asemenea, poze cu noul monitor nu avem pentru a vă arăta deoarece am primit doar imagini cu veioze alături de comunicatul de presă.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.