BenQ anunta ultima sa inovatie in materie de tehnologie vizuala, obtinand certificarile VESA Display HDR 400 si AMD FreeSync 2 pentru monitorul BenQ EX3203R.

Acesta vine echipat cu un ecran curbat de 32 inch 2K 144Hz, oferind o experienta HDR excelenta pentru pasionatii de filme, precum si optiuni foarte variate in materie de gaming, totul sub umbrela tehnologiei BenQ Brightness Intelligence Plus (B.I.+) ce protejeaza vederea in sesiunile prelungite de gaming sau filme.

“EX3203R combina intr-un mod ingenios calitatea imaginilor HDR cu tehnologia B.I.+, optimizand imaginile luminoase si oferind garantia ca detaliile intunecate raman foarte clare chiar si in conditii de lumina ambientala slaba.” a declarat Conway Lee, Presedintele BenQ Corporation. “Folosind tehnologia FreeSync 2 pentru o experienta de gaming superioara, EX3203R iti ofera un divertisment de exceptie sub confortul si siguranta oferita de tehnologia BenQ Eye Care.”

Certificarea VESA Display HDR400 asigura utilizatorii ca BenQ EX3203R va reda perfect continut HDR, oferind o luminozitate si un contrast exceptional, un negru mai intens, detalii clare in zonele intunecate si culori optimizate, pentru a oferi o calitate video cat mai apropiata de realitate.

“Monitorul BenQ EX3203R cu FreeSync 2 ofera culori impecabile, contrast si detalii in fiecare pixel, fiind o aditie excelenta pentru familia FreeSync 2.” a declarat Scott Herkelman, Vice Presedinte si General Manager, Radeon Technologies Group, AMD.

“Ultimii trei ani au fost foarte interesanti pentru tehnologia FreeSync de la AMD, de aceea suntem incantati sa oferim si mai multe optiuni pasionatilor de gaming pe PC si console, prin intermediul noului monitor de la BenQ. Utilizatorii pot experimenta un gameplay fluid, fara artefacte, alaturi de o luminozitate mare, nivele de negru excelente si o gama larga de culori pentru continut HDR, totul fara a compromite pretul.”

Pe langa eliminarea artefactelor din imagini, a cadrelor imperfecte si a gameplay-ul greoi, tehnologia FreeSync 2 a ridicat standardul pentru monitoarele de gaming pe PC si console, avand nevoie de panouri cu caracteristici speciale precum un refresh rate mare si o latenta cat mai mica.

Aceasta tehnologie face din EX3203R un monitor perfect pentru gaming si redare de continut HDR, multumita abilitatii de reproducere exceptionala a culorilor, alaturi de un contrast superb si capacitatea de a reda detalii foarte fine. Combinand HDR cu tehnologia de protectie a ochilor, Brightness Intelligence Plus, EX3203R ofera confort vizual pe termen lung pentru sesiuni prelungite de gaming sau divertisment.

Brightness Intelligence Plus ajusteaza in mod automat luminozitatea ecranului, precum si temperatura culorilor, oferind utilizatorului cea mai confortabila experienta de vizionare. Se descurca excelent, indiferent daca se afla in lumina calda de acasa, sub influenta luminii albe din birou sau sub directa stralucire a soarelui.

Detectand simultan intensitatea continutului afisat, monitorul ajusteaza automat luminozitatea din scenele luminoase, evitand supraexpunerea si imbunatatind detaliile din zonele intunecate, totul pentru a mentine un nivel optim de claritate. Chiar si atunci cand luminozitatea ecranului este redusa, B.I.+ reuseste sa imbunatateasca nuanta si saturatia culorilor, oferind o reproducere precisa a culorilor.

Pret si disponibilitate

BenQ EX3203R este disponibil in Romania prin partenerii BenQ locali la pretul de 2.499 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.