Pe 14 iunie anul asta, la Los Angeles, Bethesda au tinut prima lor conferinta la E3. Au vorbit despre Doom, Fallout 4, Dishonored 2 si altele.

 

Doom

Pe langa viteza, demoni si executii care pot sa faca Mortal Kombat sa se crispeze, noul Doom se lauda si cu un mod multiplayer competitiv, cu abilitati unice, cum ar fi posibilitatea jucatorilor de a se transforma in monstri. Jocul vine si cu un map editor care pare destul de complex, permitandu-le utilizatorilor sa faca harti co-op intr-un fel de horde mode sau sa includa elemente de resource management schimband puncte pentru arme si munitie.

 

Dishonored 2

Avand in vedere ca din trailer nu se intelege decat ca te duci sa-l omori pe Batman, producatorii au explicat, pe scurt, ideea jocului: Au trecut 15 ani de la evenimentele din primul joc si molima adusa de sobolani a trecut, dar imperiul e acum condus de un tiran. In joc, intri in pielea lui Emily Kaldwin sau a lui Corvo Attano (vei putea alege) si rezolvi problema asta, intr-un oras similar cu cel din primul joc.

 

Fallout 4

Pentru Fallout 4, Bethesda a facut o prezentare de jumatate de ora, in care au vorbit despre posibilitatea de a construi baze si asezaminte in joc (cu elemente de tower defence), precum si de a-ti construi si modifica arme si armura. Partea cea mai interesanta, de la IGN:

 

Fallout Shelter

Odata cu Fallout 4, Bethesda a prezentat si Fallout Shelter, un joc de management pentru mobil, care te pune in pozitia Overseer-ului dintr-un Vault. In el, iti dezvolti complexul, ai grija de oameni, ii antrenezi si ii trimiti in pustiu dupa aventuri, intr-un amestec de Sim City, FTL si partea de base building din XCOM. Ideea producatorilor a fost sa dezvolte in timpul lor liber un joc pe care ar vrea ei sa-l joace pe mobil (probabil d-aia n-au avut timp de fix de quad core pentru Fallout 3), motiv pentru care e complet gratuit, fara bariere in-app sau necesitatea de a cumpara parti din el. Jocul a fost si lansat pentru iOS imediat ce s-a incheiat conferinta, urmand ca in viitorul „indepartat” sa apara si varianta pentru Android. Linkul pentru download e mai jos:

https://itunes.apple.com/au/app/fallout-shelter/id991153141?mt=8

 

The Elder Scrolls: Legends

Detaliile au fost putine si aparent e un customizable card game, nu un nou RPG, pentru ca Bethesda s-a uitat la Hearthstone si a zis „de ce nu?” O sa apara la sfarsitul anului, pentru PC si iOS (pentru ca Bethesda te uraste daca ai Android).

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.