O bratara pentru… PokemonGo. Si da, face deviza „Sa ii prind pe toti” mult mai usoara de realizat, asta incepand cu luna septembrie.

Desi initial trebuia sa fie lansata la sfarsitul lunii iulie, aceasta bratara a primit un delay de la Nintendo, astfel urmand sa intre pe piata undeva in luna septembrie.

Acest accesoriu se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau, permitandu-ti sa primesti notificari prin intermediul vibratiilor si a unei luminite. In acest mod, nu mai esti nevoit sa tii tot timpul telefonul deschis. Spre exemplu, cand te afli langa un Pokestop, bratara va vibra, iar luminita se va aprinde si stinge continuu. Poti apasa un buton de pe bratara pentru a scana zona de item-uri, dar esti nevoit sa-ti accesezi telefonul pentru a le colecta.

In ceea ce priveste capturarea pokemonilor, din nou, bratara iti ofera foarte multa comoditate, deoarece nu mai esti nevoit sa stai cu telefonul in mana. In momentul in care un pokemon este in preajma, luminita de pe bratara se va aprinde si se va stinge continuu (cel mai probabil intr-o alta culoare fata de cea specifica Pokestop-ului). In cazul in care ai mai prins acel tip de pokemon inainte, trebuie doar sa apesi un buton de pe bratara si vei arunca o pokeminge. Daca pokemon-ul este prins, bratara va vibra. Totusi, in cazul in care ai gasit o specie noua de Pokemon, pe care nu ai mai prins-o inainte, esti nevoit sa iti accesezi smartphone-ul.

Pretul va fi undeva la 35 de dolari. Pentru un fan si jucator infocat, am putea spune ca acest accesoriu isi merita pretul.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.