Call of Duty: WWII este destinat ruperii blestemului care i-a fortat pe developeri sa ne tina picioarele departe de pamant.Si daca nu stiti la ce m-am referit prin asta, cu siguranta nu ati auzit de expresia „the next CoD with boots on the ground”. Aluzia se refera la faptul ca de la CoD: MW3 si facand abstractie de Ghosts, am vazut un numar considerabil de titluri din franciza cu tenta futuristica.

Call of Duty: WWII, dupa cum spune si numele, dar ne-au indicat acum cateva saptamani si niste leak-uri, va avea actiunea fixata in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Leak-urile au constat in niste artwork-uri care portretizau scene din Ziua Z (debarcarea in Normandia, 6 iunie 1944), numita D-Day in limba engleza. Si in Call of Duty 2 a fost prezenta aceasta operatiune, insa la coasta dinspre Point du Hoc. Acum, cel mai probabil, vom vedea actiunea desfasurandu-se pe celebra plaja Omaha, sectorul Dog Red sau Green (asumptia mea aici). Dar nu sunt excluse nici celelalte plaje, precum Sword, Juno sau Utah.

Dezvaluirea va avea loc pe 26 aprilie, conform site-ului CallofDuty.com, unde a aparut si poza pe care o vedeti mai sus,

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.