Sledgehammer Games se pregateste sa dezvaluie viitorul multiplayer-ului seriei Call of Duty printr-un livestream in direct de la evenimentul GamesCom 2014.

 

UPDATE – TOATE INFORMATIILE RELEVANTE DESPRE NOUL CALL OF DUTY

  • Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer va introduce un sistem „nou” numit Exoskeleton, ce-ti permite extra mobilitate, armura etc. Acest Exoskeleton poate fi personalizat dupa bunul plac, cu diferite Perk-uri si echipament pentru a-ti complementa stilul de joc. Fix ca in Crysis 2 as putea spune.
  • Este confirmat ca movement-ul jocului va fi o combinatie preluata direct din Crysis/Titanfall/Unreal Tournament. Nothing new here, in afara de faptul ca in sfarsit poti sa faci double jumps, dodge-uri sau chiar innot in multiplayer-ul unui joc Call of Duty.
  • Killstreak-urile de pana acum au fost modificate pentru a face loc unui gameplay modificat al acestora, bazat pe sistemul numit Pick 10 (10 puncte pentru a-ti echipa personajul dupa bunul plac) din Black Ops 2, insa de data asta, s-au mai adaugat inca 3 puncte, caci Scorestreak-urile vor putea fi luate DOAR prin sistemul Pick 13. 
  • Scorestreak-urile pot fi personalizate cu extra efecte, ceea ce-i un lucru relativ nou pentru seria Call of Duty, so that’s a bonus. Si nu in ultimul rand, pentru prima oara intr-un Call of Duty, Scorestreak-urile (exemplu: Gunship) pot fi controlate de catre doi jucatori. 
  • O alta „noutate” este sistemul de echipament numit Weapon Loot. Acesta iti poate oferi sute de mii de combinatii posibile in ceea ce priveste armamentul. De exemplu, un SMG poate fi transformat intr-un Assault Rifle sau un LMG, in functie de pachetul cu „bunatati” pe care il primesti la sfarsitul unui meci. Din pacate, sistemul este randomizat, loot-ul fiind distribuit DOAR pentru timpul jucat, dar macar exista o suita mare de optiuni pentru cei nebuni dupa build-uri OP.
  • Creatia unui personaj este similara cu cea din Ghosts/Black Ops, in sensul ca iti poti alege un soldat pe care il poti personaliza cu fel si fel de briz-briz-uri, so that’s good.
  • De asemenea, jocul va avea harti ce includ killstreak-uri diferite (similar cu Ghosts/Crysis 2). Advanced Warfare va include harti cu verticalitate sporita, in sensul ca o harta poate sa includa pana la 5 nivele de elevatie, ceea ce nu prea vedeai in titlurile precedente. Pe langa hartile standard, Sledgehammer Games au creat o harta numita Firing Range unde poti sa iti testezi loadout-urile dupa bunul plac, harta fiind doar un mediu de testare pentru un singur jucator.
  • Sunt trist ca Sledgehammer Games nu au vorbit multe despre sistemul de matchmaking, existenta serverelor dedicate pentru PC este inca o mare necunoscuta, insa din ce observ, engine-ul pare sa fie o varianta modificata a celui folosit in Ghosts si asta ma ingrijoreaza putin. De asemenea, Sledgehammer Games a confirmat ca nu vom primi Theater Mode si asta-i un mare pacat. In schimb am aflat despre cerintele de pe PC si am ras copios, caci acestea erau leak-uite pe propriul, Activision Store.
  • S-a tot vorbit despre adaptarea lui Advanced Warfare pentru mediul e-sports, insa consider ca aceste informatii nu sunt foarte relevante, din moment ce competitiile oficiale vor avea loc probabil doar in circuite dedicate de tip MLG.
  • Call of Duty: Advanced Warfare va fi lansat pentru PC, Playstation 4, Xbox One, Xbox 360 si Playstation 3 pe data de 4 Noiembrie…..sau pe data de 3 Noiembrie daca dati precomanda la joc, ca sa primtii acces cu o zi inainte si alte prostioare (Double XP Mountain Dew Ultra Sonic Game Booster XD). Puteti face precomanda AICI, daca va intereseaza, insa inainte sa faceti asta, ganditi-va daca sunteti dispusi sa va investiti multe, multe ore pentru scurte doze de adrenalina.

p.s Review-ul nostru pentru Call of Duty: Ghosts poate fi citit AICI. Am pus doua demo-uri ale jocului, plus reveal trailer-ul preluate de pe canalele de Youtube Charlie INTEL/Call of Duty Official (carora le multumim), direct de la Gamescom 2014. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=GdZdjoSdXNc

http://www.youtube.com/watch?v=vI5DoKqRNds

SURSA: Charlie INTEL

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.