The-Witcher-2-Developer-Hiring-Employees-for-New-Game-2Dragii noştrii tovarăşi polonezi de la CD Projekt se descurcă foarte bine în ultima vreme. Atât de bine încât studio-ul lucrează la un titlu cyberpunk, încă de la Witcher 2.

 

 

 

Dezvoltarea acestui titlu este de calibru AAA după spusele echipei CD Projekt Red, echipă care dealtminteri este compusă din veterani care au lucrat şi la primul Witcher. Vestea bună este că CD Projekt bagă mult efort în acest proiect care va avea la bază de inspiraţie un univers cyberpunk folosit pentru jocuri de tip pen and paper, numit Cyberpunk.

 

Care este ideea de bază al acestui nou proiect? Simplu. Într-o lume a viitorului asemănătoare cu cea din Blade Runner, jucătorul îşi va putea creea un personaj tipic unui univers cyberpunk, gen Hacker, în care va putea investi puncte pentru a cumpăra module cibernetice, implanturi şi tot felul de particularităţi ale genului cyberpunk.

 

Din nefericire, nici o dată de lansare nu a fost încă dezvăluită. Aşa că mai aşteptăm să vedem cum vor construi cei de la CD Projekt acest „as în mânecă” al lor.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.