Nu lanseaza niciun fel de sandwich la MC sau ceva de genul, dar e ceva mai inspirat titlul meu decat cel al comunicatului lor de presa. Anyway, in comunicat ne-au anuntat despre un nou bundle pentru clientii lor care isi vor cumpara un GTX 970 sau un GTX 980, dar si despre pagina lor de Facebook „made in Ro”.

NVIDIA anunta noul pachet promotional „Aventura Dubla”

Utilizatorii NVIDIA care vor achizitiona o placa video Nvidia GeForce GTX 980 sau GTX 970 vor putea primi alaturi de placa video si doua dintre cele mai asteptate jocuri ale verii: The Witcher 3: Wild Hunt si Batman: Arkham Knight. Acest nou pachet promotional le va oferi pasionatilor de jocuri posibilitatea de a testa la maxim performanta pusa la dispozitie de catre arhitectura Maxwell.

Ambele jocuri au fost dezvoltate folosind cele mai noi tehnologii grafice, oferind utilizatorilor o experienta vizuala desavarsita intr-o lume deschisa, in care aventura e primul loc. Pentru mai multe detalii despre tehnologiile folosite in noile jocuri intrati pe urmatorul link http://www.geforce.co.uk/whats-new/articles/batman-arkham-knight-the-witcher-3-wild-hunt-nvidia-geforce-gtx-bundle

Pagina Facebook oficiala Nvidia Romania

Incepand de astazi Nvidia tine legatura cu utilizatorii din Romania si prin pagina sa de Facebook, pe care o poti accesa aici: https://www.facebook.com/NvidiaRomania

Lansarea acestei platforme de comunicare dedicate pietei romanesti vine ca o confirmare a interesului pe care Nvidia il acorda pietei locale si utilizatorilor din tara.

Si vestea buna este ca au si un concurs dedicat fanilor romani, in care acestia vor avea sansa de a castiga una dintre cele doua placi Nvidia GeForce GTX 960. Concursul si detaliile concursului vor fi disponibile pe pagina Nvidia Romania incepand cu data de 06.05.2015.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.