CM Storm au anuntat pe data de 23 septembrie 2014 ca vor lansa o noua tastatura mecanica. Este vorba de NovaTouch, ea nu se incadreaza in categoria de tastaturi mecanice obisnuite datorita switch-urilor mai speciale.

NovaTouch utilizeaza un nou tip de switch-uri hibride patentate, care combina beneficiile unui comutator pe baza de arc mecanic si un senzor capacitiv electrostatic pentru a oferi excelenta tactilitate, un confort foarte mare si durabilitate.

poza1Designul unic al acestor switch-uri capacitive hibride nu necesita cuplare mecanica fizica prin urmare eliminand, bounce-ul de la keyswitch-uri pentru o forta de frecare mai ok.

Tastatura are un design ergonomic tenkeyless adica fara numpad, chiar daca pentru o parte de utilizatori numpad-ul este mandatoriu insa tastatura fiind facuta special pentru gaming iti ofera spatiu extins pentru mouse.

De asemenea tastatura este compatibila cu CHERRY MX Keycaps switch-uri pentru utilizatorii care s-au obisnuit de-a lungul anilor cu anumite keycaps-uri. Key caps-urile de la Novatouch au greutate uniforma adica de 45g si un travel-over de 4mm. Evident fiind o tastatura de ultima generatie are tehnologia de Anti-Ghosting si N-Key Rollover.De asemenea tastatura vine cu O-rings, inele amortizoare de sonor care sunt utile pentru urechile fine.

poza3NovaTouch are si cablul detasabil pentru o transportabilitate mai mare, cablul de asemenea este matisat ceea ce sporeste perioada de „viata” a cablului.

Crs Voyboy a declarat faptul ca „NovaTouch se simte grozav si ca switch-urile mov de la NovaTouch nu sunt zgomotoase deloc, dar in schimb sunt foarte receptive si au un feedback tactil foarte asemanator cu MX Cherry Brown. Chiar si dupa multe ore de gaming tastatura s-a simitit foarte naturala.”

poza2De asemenea, fostul AD Carry de la Curse Cop a declarat ca „Cooler Master au facut o treaba foarte buna cu NovaTech, ea este o tastatura excelenta. Au schimbat USB portul in spate pentru a fi mai robust. De asemenea mi-a placut foarte mult design-ul la tastatura, are un design foarte simplu si curat.”

Pretul speculat pentru aceasta tastatura este de 150$, pret care nu a fost confirmat inca de CM Storm.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.