Sunt unul dintre oamenii care apreciază un joc bine făcut indiferent de grafică sau alte elemente care ar putea să îi facă pe unii să strâmbe din nas. Am jucat şi încă aş mai juca Dune 2000, Command&Conquer sau Red Alert. Electronic Arts continuă expansiunea portofoliului „Play4Free” şi astfel Command&Conquer şi Command&Conquer: Tiberium Alliances vor ateriza pe computerele noastre curând şi vom putea să le jucăm direct din browser.

 

 

 

Tehnologiile care fac posibilă rularea acestor jocuri în browser sunt HTML5 şi JavaScript. Momentan a fost lansat doar un developer preview pentru Command&Conquer care a fost realizat de un om foarte talentat, Ravi Shankar. Mecanica originală a jocului a fost păstrată ca şi gameplay-ul. Ceea ce vedeţi acolo este doar puţin din ceea ce se poate face folosind HTML5 şi JS, iar partea proastă este ca EA vor să pună capăt proiectului pe căi legale pentru că şi ei au în proiect un joc CnC browser-based gata de lansare.

Jocul poate fi rulat în browserele Google Chrome şi Mozilla Firefox. Internet Explorer 9 nu reuşeşte să încarce jocul (nimic nou aici). În Firefox 9.0.1 jocul merge foarte prost, iar în Chrome 16.09 se mişcă ceva mai bine.

Dacă vă plictisiţi puteţi să îl încercaţi aici.

 

Date pentru un release candidate sau pentru un release final nu există pentru ambele variante. CnC Tiberium Alliances este momentan în faza de testare beta.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.