MasterCase Pro 3 este fratele mai mic al lui MasterCase Pro 5, diferenta principala fiind marimea. Arata destul de bine.

 

Scopul celor de la Cooler Master cu noua carcasa din seria MasterCase a fost aducerea pe piata a aceluiasi nivel de customizare de la MasterCase 5 a unei carcase pentru build-uri micro-ATX.

1

„Bazandu-ne pe documentarea noastra, am dedus ca placile de baza micro-ATX devin tot mai populare. Utilizatorii de PC-uri care folosesc placi de baza micro-ATX vor, de asemenea, o caracasa mai mica. Astfel, ne-am decis sa cream MasterCase Pro 3, versiunea mai mica a MasterCase Pro 5.”, a spus Mark, liderul de Product Marketing la departamentul carcase din cadrul CoolerMaster.

„Facand parte din seria MasterCase, Pro 3 este de asemenea modulara datorita sistemului nostru FreeForm, care permite utilizatorilor sa costimizeze, ajusteze si sa upgrad-eze caracasa lor dupa bunul plac. Chiar mai mult, desi e o caracasa mini-tower, Pro 3 permite gazduirea unor componente maricele precum surse si coolere de procesor.”

2

Concret, MasterCase Pro 3 poate gazdui doua placi video full size, un radiator de liquid cooling de 280mm, cinci ventilatoare si pana la 8 HDD-uri. Pe partea de customizare si ajustari, caracasa poate fi accesorizata cu side panel-uri de sticla, partitii LED, si altele.

3

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.