Cooler Master incheie un parteneriat interesant cu NVIDIA si relanseaza tastatura PRO L alaturi de ei.

Spun interesant pentru ca in afara de un gamepad si poate niste ochelari 3D, nu am mai vazut periferice care sa aiba trademark-ul NVIDIA pe ele.

Insa de data asta vedem un rebrand al tastaturii MasterKeys Pro L de la Cooler Master, avand inscriptii NVIDIA pe ea, diferite elemente grafice specifice pe unele taste si iluminare verde. Noi am facut deja review unei tastaturi CoolerMaster MasterKeys, pe care il puteti citi aici.

Aceasta tastatura are si 3 tipuri de keycaps marca NVIDIA, un o suprafata de aluminiu, si diferite moduri de iluminare. Aceste moduri de iluminare pot fi schimbate prin folosirea combinatiei FN + F4, in timp ce viteza de iluminare poate fi modificata cu tastele FN + sageata sus/jos, iar directia cu FN + sageata dreapta/stanga.

Cat despre switch-uri, singurele disponibile sunt Cherry MX Red.

Astfel, neavand elemente de constructie foarte mult iesite din comun, MasterKeys Pro L NVIDIA Edition pastreaza un design simplist, iar unii utilizatori prefera tastaturi precum aceasta (mai ales ca acum avem si brand-ul NVIDIA pe ea, e un plus pentru fani).

Pretul recomandat este de 129 de euro, iar tastatura va fi vanduta exclusiv in Europa.

 

Similar Articles

One thought on “Cooler Master lanseaza tastatura de gaming MasterKeys Pro L NVIDIA Edition

  1. As dorii tastatura de gaming MasterKeys Pro L NVIDIA Edition pentru a o testa si a face un rewiew pentru arata cat de buna poate fi . Daca acceptati sa imi dati o tastatura MasterKeys Pro L Nvidia Edition , va rog trimiteti la adresa aceasta : Jud.Tulcea , Str. Ion Luca Caragiale nr. 21 bl.i3 sc.B et.4 ap.19 . Cu tot respectul ,Caramangiu Mihai

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.