Corsair anunta un parteneriat important cu Team Envy, o organizatie de esporturi de renume mondial, cu echipe aflate, in principal, in America de Nord.

Echipa Envy va fi dotata cu tastaturi, casti si mousi Corsair, deoarece se straduieste sa duca mai departe traditia de castigatori cu victorii in majoritatea turneelor. Organizatia Envy domina scena de aproape un deceniu cu echipe de Counter-Strike: Global Offensive, Call of Duty, Fortnite, PUBG, Paladins, Rocket League, FIFA si Street Fighter. Ei sunt, de asemenea, proprietarii francizei Overwatch League Dallas Fuel.

Printre perifericele de gaming Corsair de inalta performanta furnizate pentru Echipa Envy sunt castile wireless de gaming VOID PRO RGB, tastatura mecanica de gaming K70 RGB MK.2 si noul mouse M65 RGB ELITE Tunable. Fiecare produs pe care Corsair il ofera Echipei Envy este proiectat pentru o acuratete totala, o sensibilitate si o fiabilitate atunci cand mizele sunt la cel mai inalt nivel. In plus, jucatorii Echipei Envy si Dallas Fuel vor participa, de asemenea, la dezvoltarea produselor Corsair, oferind feedback din perspectiva jucatorilor profesionisti, pe masura ce sunt create noi produse.

„Suntem incantati sa colaboram cu o organizatie de renume, cum ar fi Echipa Envy, cu o astfel de ascendenta a campionatului”, a declarat Lauren Premo, Director Marketing Gaming la Corsair. „Prin acest parteneriat, Corsair va oferi periferice de gaming de inalta performanta pentru a ajuta Envy si Fuel sa obtina si mai mult succes si distinctii”.

„Este intotdeauna un privilegiu de a colabora cu un alt lider din industrie. Timp de peste doua decenii, Corsair a fost recunoscut in mod constant pentru inovatia si produsele sale de calitate „, a declarat Mike Rufail, proprietar si CEO la Envy Gaming. „Acest parteneriat reprezinta un alt pas spre consolidarea pozitiei noastre ca una dintre cele mai recunoscute branduri din esporturi”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.